Klörupsvägen 29A / Gula Gården / Trelleborg

Äntligen en 4:a till salu på Gula gården!

Slutpris
1 605 000 kr
Boarea
97.5 kvm
Avgift
6 514 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-11-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på klörupsvägen såldes av oss 2019-11-16. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på klörupsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gula Gården är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Det är inte ofta men nu händer det! En fyrarummare i mycket gott skick är nu till salu på populära Gula gården. Bostaden erbjuder tre bra sovrum, samtliga med parkettgolv. Kök med vita luckor och rejäl matplats för hela familjen. I samband med stambyte renoverades badrum och gästtoalett 2018. Badrummet är helkaklat och utrustat med dusch och tvättpelare. Från det ljusa trevliga vardagsrummet nås den inglasade västerbalkongen. Totalt 97,5 fräscha och inflyttningsklara kvadratmeter! Fiber och parkeringsplats ingår i avgiften.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Gula Gården

Ett stort och trevligt bostadsrättsområde med generösa ytor såväl inne som ute.

Nöje

Rakt över Klörupsvägen finns Restaurang Södans Sportbar och sidan om ligger mataffären som för de flesta trelleborgare nämns som ”Skotten”. Gula Gården har fina uteplatser där man kan grilla och njuta av fint väder. Centrum med ett större restaurangutbud och shopping finns på kort avstånd.

Fritid

Gula Gården har två lekplatser där barnen kan leka och en bandyplan. För de vuxna finns boulebana inne på området. Söderslättshallen, Östervångsstadium och Vångavallen ligger på kort gångavstånd där diverse sporter utövas. Trevliga motionsspår finns i Östervångsparken precis intill. Man bor även granne med Friskis & Svettis.

Kommunikation

Stadsbuss 2 stannar vid Söderslättshallen och går till Gislövs Läge via Centrum. Regionbuss mot Malmö avgår från Hedvägen och Trelleborgs central med pendeltåg mot Malmö finns på cykelavstånd.

Familjeliv

Högalids förskola och Ajgeldingerska Villans förskola finns i närområdet. Nybyggda Västervångsskolan där förskoleklass till årskurs 9 går når man med cykel på mindre än 5 minuter.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.