Klörupsvägen 29a / Gula Gården / Trelleborg

Rymlig 4:a med genomgående fräscha och enhetliga ytskikt

Slutpris
1 615 000 kr
Boarea
97.5 kvm
Avgift
6 670 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-04-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på klörupsvägen såldes av oss 2020-04-29. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på klörupsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gula Gården är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Bekvämt och trivsamt boende på välskötta Gula gården! Fyra rum och kök breder ut sig över hela 97,5 kvm, här behöver man sannerligen inte trängas. Förutom i våtutrymmena har vi genomgående parkettgolv och vita väggar.

Bostadens samtliga tre sovrum är bra i storlek. Köket är stilrent renoverat med vita luckor och maskiner i rostfritt. Föreningen gjorde en stor investering 2018-19 med stambyte och renovering av samtliga badrum och toaletter. Denna bostad har just både badrum och gästtoalett. I det helkaklade badrummet har man tvättmaskin och torktumlare. Det rymliga vardagsrummet leder vidare ut till den inglasade balkongen i västerläge.

I avgiften ingår bl.a. fiber med bredbandshastighet 1000/1000 samt parkeringsplats. Föreningen har en supermysig innergård med grillplatser, lekplats, boulebana och stora gräsmattor där man ofta ser barn som spelar fotboll. Ett perfekt område att växa upp i!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Gula Gården

Ett stort och trevligt bostadsrättsområde med generösa ytor såväl inne som ute.

Nöje

Rakt över Klörupsvägen finns Restaurang Södans Sportbar och sidan om ligger mataffären som för de flesta trelleborgare nämns som ”Skotten”. Gula Gården har fina uteplatser där man kan grilla och njuta av fint väder. Centrum med ett större restaurangutbud och shopping finns på kort avstånd.

Fritid

Gula Gården har två lekplatser där barnen kan leka och en bandyplan. För de vuxna finns boulebana inne på området. Söderslättshallen, Östervångsstadium och Vångavallen ligger på kort gångavstånd där diverse sporter utövas. Trevliga motionsspår finns i Östervångsparken precis intill. Man bor även granne med Friskis & Svettis.

Kommunikation

Stadsbuss 2 stannar vid Söderslättshallen och går till Gislövs Läge via Centrum. Regionbuss mot Malmö avgår från Hedvägen och Trelleborgs central med pendeltåg mot Malmö finns på cykelavstånd.

Familjeliv

Högalids förskola och Ajgeldingerska Villans förskola finns i närområdet. Nybyggda Västervångsskolan där förskoleklass till årskurs 9 går når man med cykel på mindre än 5 minuter.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.