Ola Möllares väg 1 / Väster/Flaningen / Trelleborg

Slutpris
3 400 000 kr
Boarea
168 kvm
Driftkostnad
24 956 kr/år
Tomtarea
394 kvm
Rum
5 rum (3-5 sovrum)
Såld
2017-10-26
Bostaden är såld!

Denna villa på Ola Möllares Väg såldes av oss 2017-10-26. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på Ola Möllares Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Väster/Flaningen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På ett fantastiskt trevlig område ligger denna välplanerade villa i 1 1/2-plan. Idag innehåller villan 3 sovrum och för den som önskar kan man med enkla medel göra om till 5. Kök och vardagsrum ligger i trevlig, öppen planlösning med ett stort skjutdörrsparti mot den stenlagda terrassen i sydväst. Den ljusa köksinredningen matchar vackert den fräcka granitskivan. Det helkaklade badrummet på bottenvåningen har både bubbelbadkar och dusch och på ovanvåningen finns helkaklad toalett. Tomten har perfekt läge intill lekplatsen och intill villan finns carport med förråd. Välkommen på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration