Riggarevägen 43 / Dalköpinge - Dalajär / Trelleborg

Välskött 1,5-plansvilla på barnvänligt område

Slutpris
2 895 000 kr
Boarea/biarea
127/7 kvm
Driftkostnad
23 406 kr/år
Tomtarea
424 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-03-20
Bostaden är såld!

Denna villa på riggarevägen såldes av oss 2020-03-20. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på riggarevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Dalköpinge - Dalajär är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Härliga Dalköpinge! Ett stenkast från Dalabadets vita sandstrand finns nu en praktisk och välplanerad 1,5-plansvilla redo för ny ägare - som endast nr två i ordningen! På första plan finner vi ett snyggt kök från HTH med intilliggande matplats. Vardagsrummet ligger jämte och har gott om plats för umgänge. På bottenplan har vi även ett sovrum, gästtoalett och tvättstuga.

En trappa upp finns två st sovrum, ett i vardera gavel med ett allrum emellan. Sovrummet i söder går att dela till två, så som det var från början. Uppe har vi även ett helkaklat badrum och en klädkammare.

Härlig och lättskött tomt på hörna, med trädäck i söderläge. Garage, förråd och biluppställningsplats.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Dalköpinge

Dalköpinge är en kyrkby som ligger nordost om Trelleborg. Söder om, vid kusten, ligger Dalköpingeområdet som i folkmun oftast kallas Dalköpinge.

Nöje

Med närhet till Dalabadet som med sin fina sandstrand och brygga är ett det perfekta stället att tillbringa sina sommardagar och kvällar på. Här finns en trevlig restaurang med utsikt över havet där varma sommardagar kan avnjutas på takterrassen med kall dryck och kvällsmiddagen kan intas i restaurang. Gislövs läge med sin småbåtshamn är ett trevligt utflyktsmål och här finns glasskiosk öppen på sommaren. Ting ute & inne är en inspirerande inredning och trädgårdsbutik som ligger på cykelavstånd.

Fritid

Området erbjudet många utomhusaktiviteter så som tennis och minigolf. På stranden finns volleybollnät, där är det bara att hoppa in i ett lag och vara med! På cykelavstånd finns Gislövs IP, en lokal fotbollsklubb med både flick- och pojklag. På sommaren arrangeras seglarskola för både vuxna och barn i Gislövs småbåtshamn. För den hästtokiga finns Trelleborgs ryttarförening.

Kommunikation

Stadsbuss 2 går med jämna mellanrum, Gislövs Läge - Trelleborg C - Högalid. Med cykel tar det endast 15 minuter till centrum.

Familjeliv

I närområdet finns förskolorna Dalajär, Öster-Jär och Modeshögs förksola. På Serresjöskolan går förskoleklass till årskurs 6. Närmsta högstadieskola är Pilevallskolan.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.