Slakterigatan 23 / Trelleborg

Slutpris
2 460 000 kr
Boarea/biarea
126/8 kvm
Driftkostnad
26 947 kr/år
Tomtarea
273 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2017-06-20
Bostaden är såld!

Denna villa på Slakterigatan såldes av oss 2017-06-20. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på Slakterigatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Slakterigatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I ett barnvänligt område och med Östra Skolan som granne ligger detta mycket väl underhållna kedjehus. Ett stenkast bort ligger havet och de bästa promenadstråket. Boytan är 126 kvm och innehåller bl.a bottenvåning, vilken erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som sedan förlängs med det inbyggda uterummet. Här finns ett helkaklat badrum med dusch och ett med plastmatta och badkar. Ovanvåningens ena sovrum kan enkelt delas till två, som det tidigare varit. Trädgården har precis allt man kan önska. Insynsskyddade terrasser under markis, i öster och väster och som pricken över i:et det inbyggda uterummet med stora skjutdörrspartier. Välkommen in.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration