Västra Alstads byaväg 86

Västra Alstads byaväg 86

Slutpris

3 735 000 kr


Västra Alstad— Trelleborg

Västra Alstads byaväg 86


Slutpris
3 735 000 kr

Västra Alstad— Trelleborg

En riktigt pärla belägen intill hästhagar och ljuvlig miljö

Denna pärla från slutet av 1900-talet har renoverats med varsam hand och med den bästa atmosfären som resultat. Boytan om 135 kvm innehåller trevliga sällskapsytor med matrum och bibliotek i öppen planlösning med kaminen i centrum. Köket som smyckar villan ytterligare har skafferi och bra arbetsytor. Vardagsrummet ligger intill kökets trevliga matplats och kan enkelt bli ett sovrum för den som önskar. Badrummet är helkaklat och inrett med vackra detaljer. Från grovköket når man trädgården och här finns gott om förvaringsmöjligheter och mysig bastu. På ovanvåningen finns två sovrum samt allrum som passar perfekt som arbetsrum och ytterligare ett snyggt renoverat badrum med dusch. Tomten är 1.682 kvm och vackert anlagd med odlingshörna, damm, uteplats under tak, pergola och gäststuga. Detta måste upplevas på plats så välkommen att boka dig till visning !


Boarea/biarea
135/31 kvm
Driftkostnad
48 600 kr/år
Tomtarea
1 682 kvm
Rum
5 rum (2-3 sovrum)
Såld
2023-05-12

Mäklarhuset Trelleborg

Denna villa på Västra Alstads byaväg såldes av oss 2023-05-12. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på Västra Alstads byaväg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.