Norra Vombsvägen 12

Norra Vombsvägen 12

Slutpris

4 200 000 kr


Vomb— Veberöd— Lund

Norra Vombsvägen 12


Slutpris
4 200 000 kr

Vomb— Veberöd— Lund

Fint renoverad villa i naturnära område

Nu finns chans att förvärva en fint renoverad och rymlig villa, mitt i vackra och naturnära Vombs by.

Huset ligger på en stor uppvuxen välskött trädgårdstomt. Här finns massor av träd, buskar och växter. Det är en genomgående välskött villa med stor källare samt ett rymligt dubbelgarage, som med lätthet skulle kunna göras om till mer bostadsutrymme om man önskar det.

När vi kliver in huset möts vi av en stor och rymlig hall med gott om förvaringsmöjligheter och ett helkaklat badrum i anslutning till hallen. Vidare in kommer vi till det härliga köket med ljusa skåpsluckor och en rymlig köksö i mitten som är ett perfekt ställe att samlas vid när maten tillagas. Från köket är det utgång till trädgården på baksidan samt uteplatsen på framsidan av huset. Vidare in är vardagsrummet som är öppet upp till nock med synliga takbjälkar och en härlig öppen spis. På entréplan finner vi två sovrum varav ett har eget badrum.

På övre plan finner vi ett allrum samt två sovrum varav ett har egen toalett och utgång till takterrass. Ovanför kök och vardagsrum har vi en vindsvåning som har ett stort sovrum med ett fönster ner mot vardagsrummet. Husets källare upplevs som torr med bra inomhusklimat. Detta öppnar upp för goda möjligheter att använda källaren mer än vad som görs idag.

Fastigheten har enskilt vatten och avlopp idag, men den nuvarande fastighetsägaren har redan betalat anslutningsavgiften för kommunalt vatten och avlopp så som ny ägare till denna fastighet kan man välja att ansluta till det kommunala systemet när man vill.

Det är ett härligt område runt fastigheten med tre sjöar och stora skogsområden med härlig natur och rikt djurliv. Den mycket trevliga Vombs Kaffestuga ligger endast någon minuts promenad från huset. Skolbuss går strax utanför huset och tar barnen till Veberöd. Är man bilburen tar resan till Veberöd ca 5 minuter, till Sjöbo ca 10 minuter och till Lund ca 25 minuter.


Boarea/biarea
177/82 kvm
Driftkostnad
33 743 kr/år
Tomtarea
2 177 kvm
Rum
8 rum (5-7 sovrum)
Såld
2022-03-02

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna villa på Norra Vombsvägen såldes av oss 2022-03-02. Se alla våra försäljningar i Veberöd samt även på Norra Vombsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.