Otto Norvids Väg 1a

Otto Norvids Väg 1a

Slutpris

2 695 000 kr


Magnarp— Ängelholm

Otto Norvids Väg 1a


Slutpris
2 695 000 kr

Magnarp— Ängelholm

Mycket fint 1-plans radhus på lugnt läge i Magnarp

Äntligen finns möjligheten att förvärva denna mycket trevliga bostad i Magnarps strand. Detta bostadsrättshus från 2018 – ett öppet och ljust boende med många fördelar. Brf Magnis i Magnarpstrand 2 erbjuder radhus med bostadsrätt mitt i sköna Magnarp för den som uppskattar ett bekvämt och bekymmersfritt boende!

Interiört bjuder enplanshuset på en modern och öppen planlösning med trevliga sällskapsutrymmen. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök flyter ihop till en gemytlig helhet med utgång till den insynsskyddade uteplatsen och den lilla lättskötta trädgården som skärmas av med robust plank mot grannarna.

Rummen är ljusa och erbjuder en härlig atmosfär. Köket är praktiskt utformat och här blir matlagningen till en fröjd med bra utrustning till hands. Vidare finns två bra sovrum med skjutdörrar som sparar plats, gästtoalett samt helkaklat badrum. Villan är till stora delar utformad för social samvaro. På baksidan av huset finner ni ett trädäck och gräsmatta som väntar på sommarens grillkvällar och sammankomster. Uppfarten rymmer två bilar.

Bostaden har extrautrustats med vackra innerdörrar, infällda spotlights i tak, vackra golv mm. Här kan ni verkligen njuta av livet. Varmt välkommen att boka din plats till visning på vår hemsida!


Boarea
99.7 kvm
Avgift
4 706 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2020-10-09

Mäklarhuset Ängelholm

Denna radhus på Otto Norvids Väg såldes av oss 2020-10-09. Se alla våra försäljningar i Magnarp samt även på Otto Norvids Väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.