Pilfinksvägen 2 / Vejbystrand / Ängelholm

Familjevilla på barnvänligt område i Vejbystrand!

Slutpris
3 200 000 kr
Boarea
196 kvm
Driftkostnad
28 939 kr/år
Totalareal
869 kvm
Rum
6 rum (4-6 sovrum)
Såld
2019-10-11
Bostaden är såld!

Denna villa på Pilfinksvägen såldes av oss 2019-10-11. Se alla våra försäljningar i Vejbystrand samt även på Pilfinksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Pilfinksvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns chansen att förvärva denna supertrevliga familjevilla om 196kvm boyta fördelat i 1,5 plan i Vejbystrand! En välskött familjevilla med hörntomt som är precis lagom stor för lek och avkoppling med fina uteplatser. Bostaden är rymlig även för den större familjen med 4 sovrum och möjlighet att skapa fler för de som behöver det. Huset är beläget på barnvänlig gata med gång - och cykelavstånd till stranden och havet. Dessutom är det gångavstånd till skola och förskola. Välskött och prydlig trädgård med havtornshäck runt om och ett stort trädäck på baksidan.

En oerhört trevlig bostad rätt igenom som tagits väl omhand, har en bra planlösning och dessutom erbjuder fina uteplatser. Varmt välkomna att anmäla er för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.