Vejbyslätts bygata 60 / Vejbyslätt / Vejbystrand / Ängelholm

Nu ges möjligheten att förvärva Vejbyslätts smedja!

Slutpris
3 000 000 kr
Boarea/biarea
180/121 kvm
Driftkostnad
27 200 kr/år
Tomtarea
800 kvm
Rum
7 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-04-29
Bostaden är såld!

Denna villa på Vejbyslätts Bygata såldes av oss 2019-04-29. Se alla våra försäljningar i Vejbystrand samt även på Vejbyslätts Bygata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vejbyslätt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Strax utanför Ängelholms tätort, ligger Vejbyslätts smedja som nu ska byta ägare. De gamla husen trängs med varandra på ett gemytligt sätt längs Vejbyslätts bygata. På ett lugnt läge med närhet till natur och härlig sandstrand. Alldeles i början av gatan, i en lugn och rofylld hörna, ligger detta unika hus. Denna fastighet erbjuder både en huvudbyggnad som uppfördes 1934 och en ombyggd smedja som uppfördes 1874. Smedjan är nu smakligt renoverad. Huvudbyggnaden består av knappt 100 kvm boyta plus källare som är fördelat på två sovrum, vardagsrum, två allrum, badrum, kök och grovkök. Här ges trevliga sällskapsytor i form av ett rymligt vardagsrum och en helt skyddad innergård.

Den gamla smedjan som är renoverad och ombyggd till boarea inrymmer ett helkaklat badrum, en matsal, ett allrum samt ett sovrum. I smedjan finns en stämningshöjande kamin som värmer och skapar en behaglig känsla som sprider sig i huset.

En villa som verkligen ska upplevas på plats! Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.