Falsterbovägen 8 B / Vellinge

Välplanerad 3:a med hiss från markplan

Slutpris
1 900 000 kr
Boarea
80,5 kvm
Avgift
5 932 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2019-09-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på falsterbovägen såldes av oss 2019-09-29. Se alla våra försäljningar i Vellinge samt även på falsterbovägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vellinge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med utsikt över den grönskande innergården kan man tillbringa härliga stunder på balkongen! Genomgående, välplanerad lägenhet om 80 kvm belägen en trappa upp. Hiss från markplan finns. Rymligt kök i anslutning till vardagsrummet, sovavdelning med två sovrum i bra storlek, klädkammare och badrum. Det finns även gästtoalett och separat tvättstuga. Fiber ingår i månadsavgift. Centralt beläget i Vellinge med närhet till café, butiker och kommunikationer. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Vellinge

I Vellinge finns närhet till det mesta - butiker, cafeér, bibliotek och badhus nås inom gångavstånd.

Utbud i vardagen

Vellinge centrum med gångavstånd till ICA, Willys, Systembolaget, bageri och butiker. Kommunikation med buss från centrum och Vellinge ängar.

Fritid

Inom korta avstånd från Vellinge finns fantastisk natur med b.la öppna fält och fantastiska sandstränder. Golfbanor, ridanläggning, badhus, gym och motionsspår med utegym är bara en del av vad som erbjuds.

Kommunikation

Gångavstånd till busshållsplats för vidare färd in mot Hyllie och Malmö C. Från Vellinge ängar går fler bussar mot Malmö men även Höllviken och Trelleborg. Med bil når du Malmö och Öresundsbron på ca 15 min. Flygplatserna Kastrup och Sturup finns båda inom bekvämt räckhåll.

Familjeliv

I Vellinge finns Södervångsskolan, Framtidskompassen och Herrestorpsskolan inom gång-och cykelavstånd. Flera förskolor finns tex. Södervång, Solblomman, Norrevång, Herrestorp och Asklunda.. Vellinges skolor ligger i topp i landet, 2018 blev kommunen årets bästa skolkommun.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.