Sidensvansgatan 49

Sidensvansgatan 49


Olsgården— Vellinge

Sidensvansgatan 49Olsgården— Vellinge

Stor familjevilla att utforma efter egen smak!

Attraktiv villa att renovera och forma enligt egna önskemål. Huset har endast haft en ägare sedan byggåret 1974. Öppen planlösning mellan vardagsrum och matplats som angränsar till dagens arbetskök, stora fönsterpartier mot trädgården i härligt söderläge med flera utgångar från både vardagsrum och sovrum. Två badrum på bottenvåningen varav det ena har bastu och toalett på ovanvåningen. Idag finns 3 sovrum med möjlighet upp till 5 stycken. Stort allrum på ovanvåningen med fönsterparti på gaveln med öppen spis för vinterns frusna kvällar. Trädgårdstomt med insynsskyddat söderläge, gräsmatta för barnen att leka på eller plats att anlägga pool, stenlagda uteplatser i olika väderstreck samt stort förråd och uppfart för två bilar. Huset säljs med friskrivningsklausul.

Ett barnvänligt område med gång/cykelavstånd till Vellinge centrum, förskola och skola bara en kort promenad bort, naturen runt knuten och lekplats i närheten gör Olsgården till det perfekta området för barnfamiljen. Välkommen på visning!


Boarea
178 kvm
Driftkostnad
58 187 kr/år
Tomtarea
609 kvm
Rum
5 rum (3-5 sovrum)
Såld
2023-11-25

Mäklarhuset Vellinge

Denna villa på Sidensvansgatan såldes av oss 2023-11-25. Se alla våra försäljningar i Vellinge samt även på Sidensvansgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad