Vellingebacken 24-20 / Vellingebacken / Vellinge

Nybyggd och exklusiv poolvilla i ett plan med verksamhetslokal!

Boarea/biarea
180/70 kvm
Driftkostnad
44 540 kr/år
Totalareal
1 850 kvm
Rum
5 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-04-27
Bostaden är såld!

Denna villa på vellingebacken såldes av oss 2019-04-27. Se alla våra försäljningar i Vellinge samt även på vellingebacken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vellingebacken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu har vi fått möjligheten att presenterar detta nybyggda enplanshus som är något ut över det vanliga! Bostaden har kvalitéer såsom saltvattenspool, verksamhetslokal och stor härlig hörntomt med milsvid utsikt över slätten. Huset byggdes 2016 och här har man verkligen tänkt på allt! En fantastisk planlösning, utökad takhöjd och väl tilltagna fönsterpartier i alla väderstreck. Dessa spatiösa och välplanerade ytor på 180kvm är något helt unikt, här vill man bo!

Här har man en fantastisk möjlighet att kombinera lugnet och charmen av att bo på landet men samtidigt ha nära till allt man behöver. Cykelväg till skola och Vellinge centrum samt endast 10 minuters bilfärd från Malmö, där man snabbt tar sig vidare till både Kastrup och Sturups flygplats. Välkomna till denna nybyggda bostad där man har möjlighet att driva egen verksamhet, hyra ut lokal eller varför inte bara bo fantastiskt fint!
Detta måste verkligen upplevas på plats!
Välkomna till möjligheternas bostad!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration