Vetegången 2 / Södervång / Vellinge

Familjevilla på bilfritt och barnvänligt område!

Slutpris
3 925 000 kr
Boarea/biarea
141/19 kvm
Driftkostnad
43 896 kr/år
Tomtarea
477 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-11-01
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på vetegången såldes av oss 2019-11-01. Se alla våra försäljningar i Vellinge samt även på vetegången

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södervång är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljust och rymligt hus med stora sociala ytor mellan vardagsrum, matrum och köksdelen. I anslutning till vardagsrummet finns utgång till uteplats under tak och den härliga trädgården i söderläge med planteringar och gräsmatta. Huset har fyra sovrum i bra storlek, helkaklat badrum med dusch, gästtoalett, tvättstuga och rymlig hall. Ett hus att trivas i med hörntomt, stora öppna ytor samt bilfritt, grönt och barnvänligt område nära centrum, skola och service. Garageplats i gemensam garagelänga. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Södervång

Barnvänligt område nära Vellinge centrum, kommunikation och aktiviteter.

Utbud i vardagen

Gångavstånd till Vellinge centrum med affärer, apotek, bageri, caféer och restauranger.

Fritid

Inom korta avstånd från Södervång finns fantastisk natur med b.la öppna fält och fantastiska sandstränder. Golfbanor, ridanläggning, badhus, gym och motionsspår med utegym är bara en del av vad som erbjuds.

Kommunikation

Gångavstånd till busshållsplats för vidare färd in mot Hyllie och Malmö C. Från Vellinge ängar går fler bussar mot Malmö men även Höllviken och Trelleborg. Med bil når du Malmö och Öresundsbron på ca 15 min. Flygplatserna Kastrup och Sturup finns båda inom bekvämt räckhåll.

Familjeliv

Gång-och cykelbana till Södervångskolan gör det säkert för barnen att ta sig till skolan. I Vellinge finns även Framtidskompassen och Herrestorpsskolan på cykelavstånd. Flera förskolor finns i närheten, Södervång och Solblomman allra närmst men även Norrevång och Asklunda ligger bekvämt på väg mot påfarten till Malmö. Vellinges skolor ligger i topp i landet, 2018 blev kommunen årets bästa skolkommun.

Liknande bostäder i närheten