Lilly Håkanssons Gata 13

Lilly Håkanssons Gata 13

Slutpris

3 500 000 kr


Viken— Höganäs

Lilly Håkanssons Gata 13


Slutpris
3 500 000 kr

Viken— Höganäs

BR-RADHUS MED NYPRODUKTIONSKÄNSLA I CENTRALA VIKEN!

Välkomna till Lilly Håkanssons gata 13 som är beläget i centrala Viken som underlättar er vardag med närhet till goda kommunikationer och service inom kort avstånd.

Från att ni parkerat bilen på den stenlagda uppfarten som får plats till två bilar så möts ni av en ljus hall med det genomgående parkettgolvet, garderob och plats till att hänga av sig. Förbi hallen slås man av det härliga ljusinsläppet som sveper in genom kök och vardagsrum. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bildar en känsla av rymd, rikt ljusinsläpp och lättmöblerade ytor till soffgrupp och matbord. Köket är inrett i vita luckor, mörkare bänkskiva och ett vitt stänkskydd tillsammans med en komplett maskinpark. Ett kök som tar fram matglädjen med all förvaring, arbetsytor men framför allt att kunna vara social med gästerna/familjen i vardagsrummet. Från vardagsrummet når man uteplatsen med stenplattor som sedan går över till en gräsmatta och ett förråd. Tvättstugan är rymlig där man lagt extra kvadratmeter så man enkelt kan hänga tvätten i samma rum. Utrustad med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk med vask. Badrummet är inrett med kakel och dusch.

Ovanvåningen fördelar sig på ett allrum som får plats med soffgrupp, perfekta rummet för barnen att hänga i. Tre väldisponerade sovrum varav ett har klädkammare, det andra skjutdörrsgarderob och det tredje har plats till att kunna sätta in mer förvaring. Badrummet är kaklat och utrustat med badkar.

I Höganäs bor man med en fantastisk natur, ni har Kullaberg som sträcker sig längst hela kommunen och omringad av en vacker kustremsa som lockar till både bad och äventyr. Ett rikt utbud av matutbud med gårdsbutiker, vinodlingar och saluhallar. En trevlig kommun som fylls på somrarna med besökare över hela världen. I närheten finns trevliga restauranger, café, konditori, matbutik, busshållplats, skolor, bensinstation, post, tandläkare, vårdcentral och mycket mer som underlättar er vardag.


Boarea
115 kvm
Avgift
4 950 kr/mån
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2022-09-07

Mäklarhuset Helsingborg

Denna radhus på Lilly Håkanssons Gata såldes av oss 2022-09-07. Se alla våra försäljningar i Viken samt även på Lilly Håkanssons Gata.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.