Ådalsvägen 8

Ådalsvägen 8

Slutpris

2 525 000 kr


Vitaby— Simrishamn

Ådalsvägen 8


Slutpris
2 525 000 kr

Vitaby— Simrishamn

Ett rart hus i idyllisk bymiljö på Österlen.

Ett rart hus i idyllisk bymiljö på Österlen. Huset uppfördes 1935 och det mesta av den tidens charm finns bevarat - trägolv, synliga bjälkar och vackra innerdörrar. Planlösning är trivsam med sällskapsrum på entréplan, ett lantligt kök, veranda med gatuentré och från köket har man utgång till innerträdgården. På övre plan finns två rara sovrum, duschrum och bra förvaringsutrymme i sidovind. Källarplanet är ett helt öppet rum att nyttja som förråd , hobbyrum eller någon form av verksamhet. Mot sydväst en fantastisk, gammaldags trädgård som är lite vildvuxen med hög grönska mot grannar och bl a fruktträd, rosor, bärbuskar och en mängd vårlökar och andra perenner. Ett upphöjt trädäck utmed södra fasaden ansluter till sällskapsrummet, en härlig uteplats i bra solläge. På uppfart från gatan finns plats för bil. Vitaby är en levande by och har ett bra utgångsläge till det mesta på Österlen. En mängd restauranger, caféer och gårdshotell på nära avstånd och till havsbad och sandstrand på Vitemölla är det endast tre km, vilket är ett helt ok cykel- eller varför inte promenadavstånd om man så vill. Huset är perfekt för en liten familj eller ett par som söker ett charmigt och trivsamt boende. Kom och upplev det själv - boka en visning idag!


Boarea/biarea
79/25 kvm
Driftkostnad
32 391 kr/år
Tomtarea
788 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2023-06-03

Mäklarhuset Simrishamn

Denna villa på Ådalsvägen såldes av oss 2023-06-03. Se alla våra försäljningar i Vitaby samt även på Ådalsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.