Tallvägen 8

Tallvägen 8

Slutpris

3 300 000 kr


Hästnäs— Mariefred— Strängnäs

Tallvägen 8


Slutpris
3 300 000 kr

Hästnäs— Mariefred— Strängnäs

Fritidshus med närhet till bad och båtplats i Mälaren!

Perfekt läge för den som söker ett fritidshus (permanentstandard) med rofyllt läge och närhet till Stockholm! Mycket trivsamt fritidshus som har allt som gör att man kan koppla av under en lång weekend. Genomgående ljus interiör och en planlösning som inbjuder till umgänge. Välskött och i mycket gott skick där det mesta blivit renoverat, ombyggt eller tillbyggt de senaste åren.

Stort kök från Ballingslöv med köksö, vita skåpluckor och fina vitvaror från välkända leverantörer. Köket är en given samlingspunkt i huset. Två sovrum och ett vardagsrum med anslutning till inglasad veranda med klinkergolv. Mycket fräscht helkaklat i grå ton badrum utrustat med handfat, WC (Cinderella förbränning), duschkabin och badrumsskåp. På framsidan finns en väl tilltagen altan med utsikt över omgivningarna.

På tomten finns också ett fint gästhus med ljusa väggar och askgolv i grå ton, vedeldad bastu med relaxrum, trädgårdsförråd och ett större förråd som kan användas som snickarverkstad. Lyxig utedusch med mosaik. Utekök med framdraget sommarvatten och varmvattenberedare, bänkskivor och sist men inte minst en pizzaugn för lyxiga sommarkvällar.

I området finns både bad och båtplats med härlig utsikt över Mälaren på promenad och cykelavstånd från huset.

Området bjuder på vackra och natursköna omgivningar. Detta är ett fritidsboende som bör upplevas. Välkomna till Hästnäs!


Boarea
75 kvm
Driftkostnad
31 687 kr/år
Tomtarea
1 790 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2022-04-01

Mäklarhuset Strängnäs/Mariefred

Denna fritidshus på Tallvägen såldes av oss 2022-04-01. Se alla våra försäljningar i Mariefred samt även på Tallvägen.

Boka värdering

Johan Svärd

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.