Vretstugevägen 5 / Mariefred / Gnesta

Enplanshus/fritidshus i Lilla Hammarbosäter

Slutpris
1 200 000 kr
Boarea
45 kvm
Driftkostnad
30 117 kr/år
Totalareal
2 969 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2019-09-04
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Vretstugevägen såldes av oss 2019-09-04. Se alla våra försäljningar i Mariefred samt även på Vretstugevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vretstugevägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här erbjuds ett charmigt vinterbonat fritidshus i genomgående fint skick. Ett insynsskyddat boende i en plan med fina ytskikt och härlig atmosfär . Bostaden har dessutom fönster i flera väderstreck .

Huset består bland annat av ett mysigt vardagsrum, ett praktiskt kök, ett funktionellt badrum samt ett sovrum.

Huset står på en rogivande trädgårds/naturtomt med ett förråd, byggnad med bastu, dusch och relaxhörna. Redskapsförråd för bla ved. Uteplatsen, som har trätrall och plats för matbord och stolar, passar utmärkt för ljumma vår- och sommarkvällar. I anslutning finns förråd med frysbox.

Endast 5 minuter till sjön Klämmingen där det finns badplats. Här kan man även ansöka om plats för båt. Här lever man nära en fantastisk natur med närhet till Sörmlandsleden som tex tar dig till Skottvångs gruva. Fina kanotleder på Marvikarna som på vintern blir en plats för skridskoåkning. Ca 15 minuter till Läggesta Station.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.