Mariehäll / Stallarholmen / Strängnäs

Solig trädgårds/naturtomt i idylliska Stallarholmen

Slutpris
550 000 kr
Tomtarea
1 924 kvm
Upplåtelseform
Tomt
Fastigh.bet
STRÄNGNÄS TORESUNDS-MÄLBY 1:7
Såld
2020-06-10
Bostaden är såld!

Denna tomt på Mariehäll såldes av oss 2020-06-10. Se alla våra försäljningar i Stallarholmen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mariehäll är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här en liten bit utanför Stallarholmen hittar ni en friköpt tomt om 1924 kvadratmeter med fruktträd, många soltimmar, fin utsikt över omgivningarna. Tomten är mycket fint belägen, insynsskyddad och avskild – ett drömläge för dig som letar efter platsen att bygga ett förstklassigt boende på. Här lever man mitt i naturen men har ändå närhet till Centrum och butiker. Det går bra att cykla till skolan utan att behöva vara ute på stora vägen. Tomten ligger utanför detaljplanerat område och förhandsbesked finns.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.