Dalkarlsvägen 36

Dalkarlsvägen 36

Slutpris

2 990 000 kr


Stallarholmen— Strängnäs

Dalkarlsvägen 36


Slutpris
2 990 000 kr

Stallarholmen— Strängnäs

1 1/2 plans villa med fint läge i Stallarholmen!

Välkomna till en denna 1 1/2-plans villa med bra läge och närhet till det mesta som Stallarholmen har att erbjuda. En mycket tilltalande och välplanerad planlösning som bjuder på hela fyra sovrum tillsammans med härliga sällskapsytor och en genomgående ljus interiör. Nytt klickgolv på hela nedre planet förutom vardagsrummet där det ligger parkett. Installerad laddbox för elbil.

Ett boende som gjort för barnfamiljen som som söker det lilla extra!

Entréplanet bjuder på stort ljust vardagsrum med parkett på golvet och utgång till trädäckad altan med insyns skyddat läge på baksidan av tomten. Huset givna samlingsplats där man gärna umgås med familj och vänner. Installerad kamin från Contura både värmer och höjer mysfaktorn. I fil med vardagsrummet hittar man matsalen med plats för 8-10 personer. Rymligt och fräscht Kök med matplats för 4-6 personer. Ett sovrum med plats för både dubbelsäng och nattduksbord. Ett helkaklat badrum med duschväggar av glas och tvättstuga utrustad med tvättmaskin och torktumlare.

På övre planet möts man av ett rymligt allrum som kan användas som TV rum/barnens egna lekrum. Tre sovrum varav ett är Master Bedroom. Ett helkaklat badrum med bastu för 10 personer.

På baksidans uteplats finner man ett härligt poolområde pool/värmepump och trädäck (2020) och året runt spa som garanterar hög livskvalitet alla dagar på året!

I Stallarholmen finner man skolor, förskolor och idrottsplats. Vidare så finns här matbutik, Gula industrihuset som rymmer en hel del företag som t.e.x chark och café med mycket fint bageri. I Stallarholmen finns både båtplatser och badstränder vid Mälarens strand.

Välkomna till visning av ett boende som bör upplevas på plats!


Boarea
151 kvm
Driftkostnad
59 489 kr/år
Tomtarea
1 111 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2023-10-26

Mäklarhuset Strängnäs/Mariefred

Denna villa på Dalkarlsvägen såldes av oss 2023-10-26. Se alla våra försäljningar i Stallarholmen samt även på Dalkarlsvägen.

Boka värdering

Johan Svärd

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.