Dalkarlsvägen 38

Dalkarlsvägen 38

Slutpris

3 550 000 kr


Stallarholmen— Strängnäs

Dalkarlsvägen 38


Slutpris
3 550 000 kr

Stallarholmen— Strängnäs

Stilrent hus beläget i barnvänligt och trivsamt läge

Varmt välkommen till en villa om sex rum och kök på Dalkarlsvägen 38! Här stiger du in i ett inbjudande och stilrent hem om 140 mycket välskötta kvadratmeter med fräscha ytskikt, behagliga färgval och härlig atmosfär. 

Det första som möter dig i huset är den inbjudande och praktiska hallen med klädhängare och gott om plats för jackor och skor. Vidare finns ett fint och ljust kök med generösa arbetsytor, bänkskiva i laminat, vita skåpluckor och plats för matbord och stolar. Huset har fyra sovrum, två badrum och ett härligt och trevligt vardagsrum med öppen spis och generösa sällskapsytor. Det ena badrummet är stort med toalett, dusch, handfat, badrumsskåp, golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Det andra är fräscht och påkostat med WC, Handfat, hörnbadkar, kakel och klinker.

Här bor du med ett sällsynt attraktivt läge nära det bästa Stallarholmen har att erbjuda – perfekt för familjen med höga krav på sin boendemiljö. Östabadet är beläget inom gångavstånd och dessutom finns Stallarholmens skola en bit bort från bostaden.


Boarea
140 kvm
Driftkostnad
39 249 kr/år
Tomtarea
855 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2020-03-06

Mäklarhuset Strängnäs/Mariefred

Denna villa på Dalkarlsvägen såldes av oss 2020-03-06. Se alla våra försäljningar i Stallarholmen samt även på Dalkarlsvägen.

Boka värdering

Johan Svärd

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.