Formtegelvägen 15 / Sundby Strand / Stallarholmen / Strängnäs

Nybyggd villa i ett plan

Slutpris
4 500 000 kr
Boarea
160 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-12-14
Bostaden är såld!

Denna villa på Formtegelvägen såldes av oss 2019-12-14. Se alla våra försäljningar i Stallarholmen samt även på Formtegelvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sundby Strand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Formtegelvägen 15 hittar du ett nybyggt, karaktärsfullt och stilrent enplanshus med exklusiva material, vackert ljusinsläpp och härlig atmosfär . Ett exklusivt boende som dessutom har härlig rymd, fin utsikt och fönster i flera väderstreck – här är det bara att flytta in och börja njuta!

Huset står på en rogivande och välskött trädgårdstomt med fin gräsmatta.

Det här hemmet är som gjort för den som söker det lilla extra i tillvaron, perfekt beläget i Sundby Strands hjärta. Nära bland annat Mälaren, Stallarholmens IP och Skolor och restauranger.

Huset består bland annat av ett påkostat, ljust och elegant kök med exklusiva bänkskivor, vitt kakel och öppen planlösning mot vardagsrummet. Här finns ett ljust och luftigt vardagsrum med väl tilltagna ytor, stora fönster som släpper in solens strålar och generös takhöjd samt fyra sovrum. Badrummen är påkostade, smakfulla och eleganta. Vattenburen golvvärme i hela huset och indraget fiber!

Välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.