Nicandergatan 18

Nicandergatan 18

Slutpris

1 990 000 kr


Centralt— Strängnäs

Nicandergatan 18


Slutpris
1 990 000 kr

Centralt— Strängnäs

Fräsch 2:a med Centralt läge!

Välkommen till denna fina 2-rumslägenhet med bra och centralt läge på Nicandergatan 18. En mycket välplanerad bostad om 74,1kvm med ett genomgående ljus och fräsch interiör med ekparkett på golven. En tilltalande planlösning som bjuder på härliga sällskapsytor och 1 stort sovrum. Byggår 2001 och allt är i ett gott skick!

Vardagsrummet är lägenhetens givna samlingsplats som inbjuder till umgänge tillsammans med familj och vänner. Fint ljusinsläpp från generösa fönsterpartier. Utgång till fin inglasad balkong i skyddat läge mot baksidan av gården. Väl tilltaget kök med matplats för 4-6 personer. Stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng och nattduksbord.

Här bor du med ett sällsynt attraktivt läge, nära det bästa Strängnäs har att erbjuda med Mälaren runt hörnet! Västervikshamnen och Centrum nås med en kortare promenad. Perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö!

Välkomna på visning av ett boende som bör upplevas på plats!


Boarea
74.1 kvm
Avgift
4 865 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns)
Såld
2022-05-30

Mäklarhuset Strängnäs/Mariefred

Denna lägenhet på Nicandergatan såldes av oss 2022-05-30. Se alla våra försäljningar i Strängnäs samt även på Nicandergatan.

Boka värdering

Johan Svärd

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.