Sörgärdsgatan 24

Sörgärdsgatan 24

Slutpris

2 625 000 kr


Centralt— Strängnäs

Sörgärdsgatan 24


Slutpris
2 625 000 kr

Centralt— Strängnäs

3:a på Sörgärdsgatan i absolut toppskick!

Välkommen till denna fina 3-rumslägenhet med bra och centralt läge på Sörgärdsgatan 24B. En mycket välplanerad bostad om 75kvm med ett genomgående ljus och fräsch interiör och ekparkett på golven. En tilltalande planlösning som bjuder på härliga sällskapsytor och 2 sovrum. Byggår 2019 och allt är i absolut toppskick!

Vardagsrummet och köket ligger i en öppen planlösning och är lägenhetens givna samlingsplats som inbjuder till umgänge med familj och vänner. Fint ljusinsläpp från generösa fönsterpartier. Som extra utrustning, finns här en markis som kan användas soliga dagar. Utgång till fin balkong mot baksidan av gården.

Här bor du med ett sällsynt attraktivt läge, nära det bästa Strängnäs har att erbjuda med Mälaren runt hörnet! Västervikshamnen och Centrum nås med en kortare promenad. Perfekt för dig som ställer höga krav på din boendemiljö!

Välkomna på visning av ett boende som bör upplevas på plats!


Boarea
75 kvm
Avgift
4 015 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2022-06-01

Mäklarhuset Strängnäs/Mariefred

Denna lägenhet på Sörgärdsgatan såldes av oss 2022-06-01. Se alla våra försäljningar i Strängnäs samt även på Sörgärdsgatan.

Boka värdering

Johan Svärd

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.