Sturevägen 5

Sturevägen 5

Slutpris

8 100 000 kr


Rydbo— Åkersberga— Österåker

Sturevägen 5


Slutpris
8 100 000 kr

Rydbo— Åkersberga— Österåker

Välkommen till Rydbo – en trygg oas att växa upp i!

Rydbo är mer än bara en plats att bo på – det är en livsstil. Rydbo ligger inbäddat i lummiga skogar med massor av stigar och promenadstråk som blå leden. Här finns allt som en familj kan önska sig och mer därtill. Två förskolor och två skolor för barnen att växa och utvecklas i, idrottshall och konstgräsplan för att hålla sig aktiva och friska, och fantastiska barnvänliga badmöjligheter i Kyrkviken och stenbrottet för avkoppling och rekreation. Det bästa av allt är att dessa bekvämligheter ligger inom bekvämt promenadavstånd från hemmet, vilket gör vardagslivet smidigt och enkelt att hantera. Dessutom erbjuder Rydbo utmärkta kommunikationer, vilket gör det till en idealisk plats för pendlare och familjer som behöver enkel tillgång till resten av staden.

Denna fantastiska familjevilla ligger centralt i Rydbo. Villan som är i två välplanerade plan erbjuder en perfekt balans mellan rymlighet, komfort och funktionalitet. Här finner du generösa sociala ytor som är perfekta för att samla familj och vänner för minnesvärda tillfällen och mysiga stunder tillsammans. Det finns 5 sovrummen och sovrummen på övervåningen och allrummet gör att det finns gott om plats för hela familjen att njuta av sin egen privata sfär. De dubbla badrummen erbjuder både komfort och bekvämlighet för en stressfri vardag. För bilentusiasten eller den som helt enkelt uppskattar extra förvaringsutrymme, finns ett garage som erbjuder gott om plats för fordon och verktyg.

Uteplatsen i västerläge är den perfekta platsen att avnjuta långa sommarkvällar med grillkvällar och avkoppling. Trädgårdstomten är plan och välskött vilket ger gott om utrymme för lek och aktiviteter.
Växter ramar på ett fint sätt in tomten och ger bra insynsskydd.

Välkommen till Rydbo – där vardagslivet blir en dröm och där familjen kan skapa minnen för livet. En trygg oas för barn att växa upp i.


Boarea
180 kvm
Driftkostnad
50 209 kr/år
Tomtarea
991 kvm
Rum
7 rum
Såld
2024-05-19

Mäklarhuset Vaxholm

Denna villa på Sturevägen såldes av oss 2024-05-19. Se alla våra försäljningar i Åkersberga samt även på Sturevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.