Sök Meny
Såld

Nacka / Älta - Älta - Sigfridsborg / Sigfridsborgsvägen 1

Omsorgsfullt renoverad villa med generösa sällskapsytor

Välkommen på visning av denna vita tegelvilla i hjärtat av Älta. Bostaden erbjuder kök och generös matplats, helkaklade dusch- och badrum och vardagsrum med en vacker eldstad samt i dagsläget två generösa sovrum och ett allrum, även det med eldstad. Möjlighet finns till ytterligare ett till två sovrum. Här finns generösa rum och öppna ytor samt gott om plats för umgänge med familj och vänner. Från köket når man det inglasade uterummet om ca 14 m² som är bostadens smultronställe. Bostaden genomsyras av smakfulla och moderna materialval och här är det bara att flytta in då omfattande renoveringar gjorts de senaste åren. Generös altan och en härlig trädgårdstomt inbäddad i grönska med sol från morgon till kväll. Här finns gott om plats för barnens lek, den odlingsintresserade och soldyrkaren. Förskola och skola inom ett par hundra meter och nära granne är Nackareservatet med dess motionsspår och strövområden samt flertalet badsjöar. Goda busskommunikationer till Gullmarsplan på andra sidan vägen och en kort promenad från bostaden når du även kommunikationer till Slussen, Tyresö och övriga Nacka.

Sponsrade länkar
Nacka / Älta / Älta - Sigfridsborg
Sigfridsborgsvägen 1
Slutpris: 6 650 000 kr
Boarea/biarea: 124/124 kvm
Driftkostnad: 47 310 kr/år
Tomtarea: 946 kvm
Rum: 5 rum (2-3 sovrum)
Såld: 2017-09-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
    Bostad / Sverige / Stockholm / Älta / Sigfridsborgsvägen