Storkällans Väg 3 / Sigfridsborgsområdet / Älta / Nacka

NYPRODUCERAD 4:A MED EXKLUSIVA TILLVAL

Slutpris
3 850 000 kr
Boarea
74 kvm
Avgift
4 350 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns)
Såld
2020-03-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Storkällans Väg såldes av oss 2020-03-27. Se alla våra försäljningar i Älta samt även på Storkällans Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sigfridsborgsområdet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR ATT BOKA TID FÖR VISNING!

Tillfälle att förvärva denna nyproducerade bostadsrätt om 4 rok som stod inflyttningsklar under 2019. Redan i hallen får man en wow-känsla då hela bostaden präglas av en hög standard, exklusiva tillval och extra takhöjd. Ett härligt ljusinsläpp från de många fönsterpartierna där fönsterna är placerade att släppa in ett fint ljus utan att ge insyn.

Väldisponerad planlösning med tre sovrum och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till den underbara uteplatsen med sol under hela dagen fram till kvällen.

Genomgående bredspacklade väggar som målats i en ljusgrå nyans och ett vitt, mattlackat 1-stavs trägolv som löper skarvlöst mellan rummen. Exklusivt badrum med samma stilfulla marmorplattor på både väggar och golv och extra tillval såsom takdusch och påkostad handdukstork.
Bra med förvaringsutrymmen både i rymlig klädkammare såsom i ett källarförråd som tillhör varje bostadsrätt i föreningen.

Här bor ni i vackra Älta med naturreservat, härliga strövområden och badsjöar inom några minuters promenad. Restauranger som serverar pizza, sushi och thaimat finns att tillgå i området. I Älta centrum finns närservice och matbutik. Önskas ett större shoppingutbud ligger både Tyresö centrum och Sickla köpcentrum inom behagligt avstånd.

Närhet till bra busskommunikationer in till Gullmarsplan och Slussen samt tvärförbindelser till Tyresö, Nacka och Haninge.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.