Sök Meny
Såld

Nacka / Älta - Kolarängen / Torvmossevägen 9

Gavelradhus med attraktivt läge i populära Älta!

Välkomna på visning av detta gavelradhus med högt och fritt läge med sjöglimt över Ältasjön! Bostadens 109 m² är fördelade på 4 rum och kök. Smakfullt renoverat kök med påkostade vitvaror och bänkskivor i Carrara marmor. Vardagsrum med snedtak som mäter ca 5 meter vid högsta punkt och som tillsammans med en hel fönstervägg och dubbla glasdörrar ger ett rikligt ljusinsläpp och härlig rymd. Bostaden erbjuder tre sovrum samt två dusch- och badrum varav det ena med tvättavdelning. Från vardagsrummet når man den härliga altanen i syd-sydväst och den grönskande skogsdungen intill. Garage i länga. Nära bra kommunikationer till Slussen, Gullmarsplan, Tyresö och övriga Nacka. Förskolor och skola på gångavstånd. Erstavikens vackra naturreservat med motionsspår, badsjöar och strövområden bara ett stenkast bort.

Sponsrade länkar
Nacka / Älta / Kolarängen
Torvmossevägen 9
Slutpris: 5 500 000 kr
Boarea: 109 kvm
Driftkostnad: 40 857 kr/år
Tomtarea: 154 kvm
Rum: 4 rum (3 sovrum)
Såld: 2017-04-27
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
    Bostad / Sverige / Stockholm / Älta / Torvmossevägen