Torvmossevägen 9 / Kolarängen / Älta / Nacka

Gavelradhus med attraktivt läge i populära Älta!

Slutpris
5 500 000 kr
Boarea
109 kvm
Driftkostnad
40 857 kr/år
Tomtarea
154 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-04-27
Bostaden är såld!

Denna radhus på Torvmossevägen såldes av oss 2017-04-27. Se alla våra försäljningar i Älta samt även på Torvmossevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kolarängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna på visning av detta gavelradhus med högt och fritt läge med sjöglimt över Ältasjön! Bostadens 109 m² är fördelade på 4 rum och kök. Smakfullt renoverat kök med påkostade vitvaror och bänkskivor i Carrara marmor. Vardagsrum med snedtak som mäter ca 5 meter vid högsta punkt och som tillsammans med en hel fönstervägg och dubbla glasdörrar ger ett rikligt ljusinsläpp och härlig rymd. Bostaden erbjuder tre sovrum samt två dusch- och badrum varav det ena med tvättavdelning. Från vardagsrummet når man den härliga altanen i syd-sydväst och den grönskande skogsdungen intill. Garage i länga. Nära bra kommunikationer till Slussen, Gullmarsplan, Tyresö och övriga Nacka. Förskolor och skola på gångavstånd. Erstavikens vackra naturreservat med motionsspår, badsjöar och strövområden bara ett stenkast bort.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration