Vinkelhaksvägen 28, nb / Hedvigslund / Älta / Nacka

SMAKFULLT RENOVERAD 2:A MED RADHUSKÄNSLA!

Slutpris
2 000 000 kr
Boarea
48 kvm
Avgift
3 287 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
Bv (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Vinkelhaksvägen såldes av oss 2019-10-16. Se alla våra försäljningar i Älta samt även på Vinkelhaksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hedvigslund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Tillfälle att förvärva denna mysiga 2:a med tillgång till två härliga uteplatser!

Genomgående ljusa och fina materialval i hela bostaden. Badrummet renoverades i en modern stil under 2015 och även köket har delvis renoverats under senare år med nya luckor. Samtliga vitvaror är inköpta mellan 2015-2018. Generöst vardagsrum med plats för matgrupp och stor soffa, sovrum samt bra förvaringsmöjligheter i garderober och klädkammare.

Här bor ni i en populär förening nära Älta centrum med närservice och bra kommunikationer in till stan. Älta präglas av en vacker natur med skog och flertalet badsjöar inom gångavstånd!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.