Götalandsvägen 243 / Älvsjöstaden / Älvsjö / Stockholm

Accepterat pris! Idyllisk uteplats - Snygg 2:a med uteplats -Stenkast från Älvsjö C!

Slutpris
2 700 000 kr
Boarea
62 kvm
Avgift
3 203 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
Nb (Hiss finns)
Såld
2020-06-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Götalandsvägen såldes av oss 2020-06-05. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Götalandsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Älvsjöstaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Accepterat pris - först till kvarn! Vissa lägenheter ligger lite extra trevligt till - inte sant? Här tycker vi att just ett sådant läge finns! Kort gångavstånd från Älvsjös mer och mer levande centrum samt ypperliga kommunikationer. Granne med nya "Älvsjöstaden" på ena sidan och Älvsjös villabebyggelse på andra sidan. Samtidigt ligger denna lägenhet mycket lugnt och skyddat med sovrum och uteplats mot en grön innergård. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar möjligheterna till stora sociala tillställningar. Stor klädkammare/förråd som kan inredas som arbetsrum om man önskar. Snygga materialval i kök och badrum som går i ljust och mörkt grått samt i trä.

Mycket ekonomiskt stark förening! Föreningen består av 113 lägenheter och ett par stycken affärslokaler och man har låg skuldkvot för att vara relativt nyproducerat (byggår 2008); skuld i föreningen ca 3.700 kr/kvm. I månadsavgifterna, som ligger bra till för området, ingår det mesta såsom värme, vatten, fiber-TV, IP-Telefoni samt bredband. I föreningen finns tvättstugor och flertalet cykel- och barnvagnsrum. Garage för bil och mc finns under huset, vissa platser är förberedda för elbil. Den trevliga och gröna innergården bjuder grillplatser och lekytor - samt på de egna uteplatserna och balkongerna tillåts gasol- och elgrill! Närheten till pendeltåget och de många busslinjerna samt skog och natur i form av bl a Älvsjöskogen gör att läget är mycket bra. Välkommen på visning av din nästa drömlya!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.