Knäpparvägen 7C
Knäpparvägen 7C
Philip von Segebaden, ansvarig mäklare i Älvsjö
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Philip von Segebaden

Ansvarig mäklare

Kommande försäljning

Knäpparvägen 7C


Långsjö— Älvsjö— Stockholm

Knäpparvägen 7C


Kommande försäljning

Långsjö— Älvsjö— Stockholm

Modernt och exklusivt parhus beläget i villaidyll med stor solig terrass runt två sidor

Det är en ära att få presentera detta moderna och exklusiva parhus beläget mitt i villaidyllen av Långsjö-Älvsjö. Här får du en genomtänkt planlösning fördelat på hela tre våningsplan varav alla har vattenburen golvvärme. Köket är i absolut toppklass med alla materialval av stilfullt rostfritt från Electrolux samt med behaglig, dimbar spotlight belysning. På mellersta våningen finner du tre fina sovrum, varav ett är extra generöst och luftigt med vacker utsikt över villaområdet. De båda badrummen är av högre standard, det ena med dusch och det övre med badkar.
Utöver detta bjuder huset på ett ljust och rymligt vardagsrum med stora fönster och två utgångar till ett soligt trädäck längsgående två sidor av huset. Här kan du grilla och umgås med familjen helt i fred med sol hela dagen och merparten av kvällen. För ytterligare sociala ytor eller varför inte ett extra sovrum hittar du vinden på plan tre. Här erbjuds rejäla lekytor och ett härligt ljusinsläpp från två stora fönsterpartier. Vitpigmenterad ekparkett i alla rum.

Här bor man med en genomgående hög och komfortabel standard utan att slippa de underhåll som är förknippade med en friköpt fastighet/radhus.

Lugnt och trivsamt läge med bra kommunikationer som T-bana i Fruängens centrum eller buss på Långbrodalsvägen till pendeln i Älvsjö station. I närområdet finner man den populära matbutiken Ica Svartlösavägen och Fru Marias bak som är ett trevligt kvartersbageri med cafédel och lunchservering. För varma sommardagar ligger Långsjön en kortare cykeltur bort. Ett av områdets senare tillskott ligger i inredningsbutiken Livings lokaler på Svartlösavägen där du finner lunchrestaurangen och finkrogen Aloê - numera med en stjärna i Guide Michelin så boka i god tid. En promenad bort har du populära och vackra Långbro Park med flera trevliga promenadstråk och omtyckta Långbro värdshus.

Varmt välkommen på visning.


Boarea
126 kvm
Avgift
11 053 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)

Mäklarhuset Älvsjö

Kontakta Philip för mer information kring Knäpparvägen 7C Anmäl intresse.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.

Upptäck med smarta digitala verktyg




Rumsbeskrivning

01
Hall (Entréplan)

Kliv in i en funktionell och välplanerad hall med hatthylla, värmepanna (Nibe f750), klädhängare, bra förvaringsutrymmen och golvvärme. Här finns vita väggar och grått klinkergolv.


02
Vardagsrum (Entréplan)

Ett luftigt, ljust och öppet vardagsrum med vackert ljusinsläpp, generösa sällskapsytor och fin utsikt. Härifrån når du uteplatsen från två separata dörrar. Här hittar du vita väggar och vitpigmenterad ekparkett.


03
Kök (Entréplan)

Stilrent och modernt kök från Vedum med generösa arbetsytor, påkostade material, bra förvaringsmöjligheter och halvöppen planlösning mot vardagsrummet. Här hittar du vitmålade väggar, en grå fondvägg, vitpigmenterad ekparkett, samt utrustning i form av induktionshäll, ugn, kyl, frys, diskmaskin, mikrovågsugn och fläkt.


04
Badrum 1 (Entréplan)

Stilrent och elegant badrum med toalett, dusch med glasvägg, tvättmaskin, torktumlare, handfat, spotlights, golvvärme, kommod och dusch. Klinkergolv i grått och helkaklade väggar i vitt.


05
Hall (Mellanplan)

L-formad hall som knyter samman planets rum samt har en trevlig arbetsplatshörna invid fönster med vacker utsikt över villaområde. Väggar i vitt med vitpigmenterade parkettgolv.


06
Sovrum 1 (Mellanplan)

Från hallen når du detta sovrum, ett stort och harmoniskt rum med bland annat inbyggda garderober, vacker utsikt över villaområdet och plats för stor säng. Två av väggarna är i mörkgrå nyans och två väggar i vitt. Vitpigmenterad ekparkett.


07
Badrum 2 (Mellanplan)

Stort, smakfullt och påkostat badrum med väggar i vitt kakel och grått klinkergolv samt toalett, badkar, handfat, badrumsskåp, golvvärme, kommod och behaglig ljussättning.


08
Sovrum 2 (Mellanplan)

Mysigt och lättmöblerat sovrum med plats för säng, nattduksbord. Bra förvaring via en inbyggd garderob. Väggar i vitt och vitpigmenterad ekparkett.


09
Sovrum 3 (Mellanplan)

Ett lättmöblerat rum med inbyggd garderob. Det här sovrummet har väggar i vitt, vitpigmenterad ekparkett och går utmärkt att nyttja som exempelvis ett barnrum.


10
Allrum/Inredd vind (Övre plan)

Stort och öppet rum med generösa sällskapsytor, stora fönster med härligt ljusinsläpp, gott om plats för soffa och övrigt möblemang. God förvaring bakom skjutdörrar längs med halva sidan av rummet. Vitmålade väggar och vitpigmenterad ekparkett.


Fakta

01
Beskrivning
Boarea

126 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)

Rum

5 (3-4 sovrum)


02
Byggnadssätt
Byggnadsår

2016

Kommentar, byggnad

Tvåplans parhus med inredd vind.

Värme och ventilationsanl.

Värme via en frånluftsvärmepump samt vattenburen golvvärme på alla tre våningar. Mekanisk frånluftsventilation.


03
TV/Internet
Beskrivning TV/Internet

Tv och internet via fiber.


04
Terrass med trädäck

Stor, solig och insynsskyddad terrass som sträcker sig runt två sidor av fasaden. Här finns gott om plats för soffgrupper och grillplats. Sol hela dagen och merparten av kvällen. Från terrassen som nås via vardagsrummet har man utsikt över villaområdet.


05
Övriga upplåtna utrymmen

Ca 4 kvm


06
Bilplats/Övriga byggnader
Beskrivning, parkering

Det finns 5 st parkeringar i föreningen som hyrs ut till en kostnad av 250 Kr/mån per plats. Gratis att stå på gatan utanför.


Ekonomi

01
Avgift

11 053 kr/mån

Ingår i avgift

I avgiften ingår vatten

Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften

Vatten och sopphämtning

Uppvärmning

700 kr/mån

Försäkring

251 kr/mån

Hushållsström

400 kr/mån

Sammanlagd driftskostnad

1 351 kr/mån

Antal personer i hushållet

4

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Överlåtelseavgift

1 183 kr, betalas av köpare.

Pantsättningsavgift

455 kr

Andel i förening

21,98000%

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.


Föreningen

01
Benämning

BRF Sjö 17.

Markägare

Föreningen äger marken

Allmänt

Föreningen består utav 4 st bostadsrätter samt ett Attefallshus som upplåts med hyresrätt. Föreningen planerar att ombilda hyresrätten till bostadsrätt och kan då få in ytterligare kapital för att sänka föreningens lån.

Övriga utrymmen i föreningen

Förråd finns utanför entrén på framsidan.


Området

01

Efter att Älvsjö station invigdes 1879 ökade intresset för att uppföra hus i området runt omkring. Först ut var Elfsjö villastad.

Långbro är en del av Älvsjö som är ett av Stockholms populäraste villaområden, mycket tack vare sin närhet till stan och goda kommunikationer. Området präglas dels av äldre villor med mycket "snickarglädje" från tiden strax efter förra sekelskiftet samt småstugebebyggelse från 40- och 50-talet uppblandat med en del nyare hus som tillkommit i takt med att tomter styckats av. Gatusträckningen i området är till stor del osymmetrisk och kantad av mycket grönska och lätt kuperad terräng. Området kring Älvsjö station har vuxit kraftigt med bl.a. ny pendeltågsstation, samt nybyggnation av nya flerfamiljshus med mängder av butiker i bottenplanet. Expansionen har inneburit ett kraftigt utökat utbud av all tänkbar närservice samt restauranger och caféer. Öster om Älvsjö station ligger Stockholmsmässan och Rica Talk Hotel med en läcker skybar med fantastisk utsikt. På kortare gångavstånd (10-15 minuter) ligger Fruängens centrum med T-bana, bussar och ett stort utbud av affärer och annan service. I närområdet ligger Långbro park, en av Söderorts vackraste parkmiljöer med bl.a. kända Långbro värdshus. På Svartlösavägen finner man finkrogen Aloë dit folk vallfärdar från alla delar av Stockholm. För den badsugne finns på gångavstånd Hägerstensbadet och på cykelavstånd strandbadet vid Långsjön.

I närområdet finns ett flertal skolor där Johan Skytteskolan, Långbrodalsskolan och Herrängsskolan.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med T-bana i Fruängen och pendeln vid Älvsjö station. Med tunnelbanan (röd linje) tar det 19 minuter till T-centralen. Fruängen är även knutpunkt för många busslinjer. I närheten finns bussar med förbindelser till bl..a. Telefonplan, Skärholmen, Gullmarsplan och Älvsjö station.


Dokument

Ekonomi
Avgift
11 053 kr/mån
Ingår i avgift
I avgiften ingår vatten
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
Vatten och sopphämtning
Uppvärmning
700 kr/mån
Försäkring
251 kr/mån
Hushållsström
400 kr/mån
Sammanlagd driftskostnad
1 351 kr/mån
Antal personer i hushållet
4
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Överlåtelseavgift
1 183 kr, betalas av köpare.
Pantsättningsavgift
455 kr
Andel i förening
21,98000%
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Området
Använd kartan
X

Platser

Captain’s Corner Bistro

299 m


Lycka Thai & Sushi

321 m


Mera Richard

357 m


Casa del Lago

933 m


Långbro Pizzeria

935 m


Förskolan Snöripan

271 m


Förskolan Lillskogen

442 m


Förskolan Muminstugan

533 m


Förskolan Ekbacken

534 m


Johan Skytteskolan

558 m


Grabbarnas Grönt AB

1,26 km


Hemköp

1,28 km


Coop Älvsjö

1,67 km


Tempo Segeltorp

1,69 km


Coop Fruängen

1,75 km


Bromsvägen

220 m


Tornfalksvägen

304 m


Stockbergsvägen

366 m


Spindelvägen

403 m


Långbrodalsvägen (Svartlösavägen)

455 m


Älvsjö station

1,71 km


Stuvsta station

2,22 km


Årstaberg

3,97 km


Huddinge station

4,05 km


Flemingsberg station

6,45 km


Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Avstånd
Närområdet
Avstånd
Med bil
Med cykel
Till fots

  • Vatten
    913 m
    3 min
    4 min
    14 min
  • Hav
    6,47 km
    15 min
    31 min
    -
  • Tågstation
    Älvsjö station
    1,71 km
    6 min
    8 min
    25 min
  • Hållplats
    Bromsvägen
    220 m
    1 min
    2 min
    4 min
Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Philip!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.