Långbrokungens väg 4, 1 tr. / Långbro Park / Älvsjö / STOCKHOLM

Slutpris
4 800 000 kr
Boarea
84 kvm
Avgift
5 135 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 (1tr.) (Hiss finns)
Såld
2017-11-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Långbrokungens Väg såldes av oss 2017-11-24. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Långbrokungens Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Långbro Park är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Jätteterrass i bästa solläge - detta är chansen som sällan dyker upp! Med ca 40 kvm terrass en trappa upp i huset, belägen i bästa solläge i s/v blir detta en lägenhet för den mer kräsne. Här får du plats med lounge-möblerna, grillen och solstolarna och blir det för soligt rullar du bara ut markisen för att få lite svalka. Lägenheten i övrigt är välplanerad och ljus med stora fönster i vardagsrummet, två bra sovrum, modernt och lättjobbat kök med matplats samt rymligt, helkaklat duschrum. Läget är utmärkt med bara kortare promenadavstånd till de centrala delarna av Långbroparken, Långbro värdshus samt till Fruängens C med affärer, T-bana och bussar.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration