Mickelsbergsvägen 139A / Älvsjö Herrängen / Älvsjö / Stockholm

Slutpris
8 700 000 kr
Boarea/biarea
200/19 kvm
Driftkostnad
34 944 kr/år
Totalareal
793 kvm
Rum
6 rum (3-5 sovrum)
Såld
2019-10-03
Bostaden är såld!

Denna villa på Mickelsbergsvägen såldes av oss 2019-10-03. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Mickelsbergsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Älvsjö Herrängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Uppe på höjden, i högt, ljust och fritt läge tronar detta ståtliga och välskötta hus med endast 10 minuters gångväg till T-bana!
Övervåningen, som renoverades 2011–2012, har tre sovrum och ett badrum som givetvis har en tvättlucka! I andra änden finns kök och vardagsrum i social och öppen planlösning med ett fantastiskt ljusinsläpp. En underbar plats för familjen och perfekt för större sammankomster. Den sociala delen fortsätter från kök och vidare ut till en stor uteplats i soligt läge. Här får grillen och loungemöblerna plats så att grillmästaren, soldyrkaren och festprissen får sitt lystmäte! Nedre plan består av två stora rum, WC, badrum och tvätt/förrådsdel. En ytterdörr är igensatt men kan användas som separat ingång för kontor eller egen verksamhet.

Väl underhållet hus med flera förbättringsåtgärder genomförda som bergvärmepump, vattenburen golvvärme (ÖP) och installerad frånluftsventilation.
Gångavstånd till Fruängens centrum med service och tunnelbana som tar dig till T-centralen på 19 minuter. Bussar till Älvsjö centrum och pendeltåg. Nära till Långbro park med promenadstråk och god spis. Kort cykelavstånd till Långsjöbadet.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.