Nyckelpigsvägen 19

Nyckelpigsvägen 19

Slutpris

9 410 000 kr


Älvsjö— Stockholm

Nyckelpigsvägen 19


Slutpris
9 410 000 kr

Älvsjö— Stockholm

Charmigt 30-talshus i Älvsjö med putsad fasad, inbjudande tomt och två stämningshöjande kaminer.

Välkommen till detta underbara tvåvåningshus i Långsjö, Älvsjö. Ett hem med karaktär och historia, byggt 1937 och vars gula puts skapar en varm och inbjudande atmosfär. Här finner du allt du behöver för att skapa ett bekvämt och trivsamt boende.

På entréplanet möts du av generösa umgängesytor som smälter samman i en öppen planlösning. Det luftiga köket är hjärtat i hemmet och inbjuder till både matlagning och sociala sammankomster. De stora fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus och ger dig en vacker utsikt över den välskötta tomten.
På övre våningen väntar tre väl tilltagna sovrum som erbjuder både komfort och privatliv. De olika färgerna och de välbevarade originaldetaljerna ger varje rum en unik karaktär. Badrummet är stilrent och modernt, med alla bekvämligheter du kan önska dig.
Källaren rymmer en mängd användbara utrymmen för alla dina behov. Här hittar du ett rymligt allrum, praktiska förråd, pannrum, verkstad och en funktionell tvättstuga. Med denna flexibilitet kan du anpassa källaren efter dina intressen och behov.

Tomten är plan och välskött, med tillräckligt med utrymme för flera parkeringsplatser och lek för både stora och små. Här kan man få plats med en studsmatta och även ha sin lilla fotbollsplan på den plana tomtytan. På tomten finns det fruktträd, bärbuskar, rabatter och goda möjligheter till mer odlingar. Stora delar av tomten omgärdas av syrénhäckar. En friggebod finns på tomten och kan användas som ett extra förråd eller för att rymma hobbyutrustning.

Huset är beläget i ett ostört läge i Långsjö, Älvsjö. Här kan du njuta av lugnet samtidigt som du har nära till vardagliga bekvämligheter. Mataffär, förskolor. skolor och utmärkta busskommunikationer finns på nära avstånd. För de små erbjuder den stora lekplatsen med bland annat skateramp timmar av lekfull underhållning. För den natur- och motionsintresserade är närheten till Älvsjöskogen (elljusspår) och Långsjön en extra bonus.

Detta hus är inte bara en bostad, det är en möjlighet att skapa ett liv fyllt av trivsel och gemenskap. Kontakta oss idag för att boka en visning och uppleva charmen och potentialen som detta hus har att erbjuda. Välkommen till ett nytt kapitel i Långsjö, Älvsjö.


Boarea/biarea
116/58 kvm
Driftkostnad
54 000 kr/år
Tomtarea
875 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2024-01-30

Mäklarhuset Älvsjö/Hägersten

Denna villa på Nyckelpigsvägen såldes av oss 2024-01-30. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Nyckelpigsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.