Sandalettgatan
Sandalettgatan
Hampus Schöllin, ansvarig mäklare i Stockholm Vasastan
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Hampus Schöllin

Ansvarig mäklare

Förberedd försäljning

Sandalettgatan
Älvsjö— Stockholm

Sandalettgatan


Förberedd försäljning

Älvsjö— Stockholm

Yteffektiv tvåa med stor balkong mot innergård och sovrum med Walk-in-closet!

Yteffektiv tvåa med stor balkong mot innergård och sovrum med Walk-in-closet! Tillträde/inflytt från 5 juli 2023.

Välkomna hem till det fantastiska och Svanenmärkta kvarteret Dublonen med en perfekt placering 200 meter från Älvsjö torg och station med pendeltåg och bussar, restauranger, affärer och närservice. Här finns ni omgivna av natur med motionsslingor, lekpark vid husknuten och förskola i huset bredvid. Allt för ett enkelt vardagsliv. Denna yteffektiva bostad är förberedd för intelligenta hem, med stor balkong samt hiss till garage, cykelförråd och innergård.

Byggnaden sluter sig kring en gemensam gård, upphöjd från gatuplanet. Tre portiker skapar en öppenhet mot gården och en fin koppling till närliggande park och grönområde. Solceller monteras på taket som ett komplement till energiförsörjningen.

Äkta förening som äger marken.
183 bostadsrätter och två hyresrättslokaler fördelat i 11 trapphus
Medlemmarna har tillgång till cykelrum, barnvagnsrum, städrum, fastighets- och rullstolsförråd. Till varje lägenhet finns ett förråd i källaren. Föreningen har även en grönskande gård som erbjuder olika gemensamma sittytor där man kan umgås och koppla av. Här finns även en klätterställning.

Området:
Älvsjö är ett expansivt och barnvänligt område med närhet till natur och vatten. Bebyggelsen är blandad, här finns allt från villor och radhus till flerfamiljshus från 1980-talet och nyproducerade fastigheter. Från Älvsjö Station går pendeltåg in till city på tio minuter och bussar avgår åt alla väderstreck. Det finns även direkttåg till Arlanda och Uppsala. Till Södertörns Högskola tar det 10 minuter. På sikt ska tvärbana och tunnelbana anslutas till vilket gör området än mer attraktivt.
En kort promenad från lägenheten ligger Älvsjö centrum som erbjuder full service med bl.a. gym, vårdcentral, MVC, BVC, apotek, bibliotek, bageri samt flertalet mataffärer och restauranger. I närområdet finns även flertalet populära förskolor, skolor och parker. Området har mycket goda kommunikationer med flera busslinjer mot t. ex. Telefonplan, Gullmarsplan, Huddinge och Liljeholmen. Från Älvsjö station tar pendeltåget dig till T-centralen på ca 10 minuter. Tunnelbanan planeras även byggas ut till Älvsjö inom några år.

Kontakta ansvarig mäklare Hampus Schöllin för mer information:
Tel: 0768-20 19 94.
Inflytt/tillträde från 5 juli 2023.

Varmt välkomna!


Referensnummer
557 794
Boarea
55 kvm
Rum
2 rum

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Kontakta Hampus eller Emelie för mer information kring Sandalettgatan.

Hampus Schöllin

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Emelie Edqvist

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.Området
Älvsjö  i stockholm

Älvsjö

Välkommen till Älvsjö centrum och station. Läget är synnerligen tilltalande med känslan av att bo utmed snart 100-åriga gator med bekvämt gångavstånd till pendeltåg, bussar, affärer, restauranger och all annan praktisk närservice.


01
Fördelar med området
Restauranger Restaurangtätt Barer Tågstation Sportevenemang Konserter och stora evenemang Caféer Gym Liv i rörelse Bussar Butiksgata/köpcentrum Utegym Parker/Grönområden Växande område

02
Det mesta runt hörnet

Området är under utveckling och utöver ett helt nytt centrum, tornar den nya stadsdelen "Älvsjöstaden" upp sig - här blandas de äldre historiska byggnaderna med visionen om ett nytt Stockholm. Gränsande till centrumområdet ligger Ga: Älvsjö - ett sedan över hundra år inbott villaområde som erbjuder fina promenadmöjlighet. Funderar du på ett restaurangbesök som verkligen kittlar smaklökarna så finner du det på Svartlösavägen och krogen Aloë med sina två stjärnor i Guide Michelin. Tvärs över järnvägen ligger Stockholmsmässan som årligen lockar ca 1 miljon besökare från hela landet till olika tema-mässor och evenemang. Granne med mässan finner du Scandic Talk Hotel vars sky-bar som är värd ett besök inte minst för sin himmelska utsikt. Välkommen till en dynamisk stadsdel med en spännande framtid, beläget bara tre stationer (9 minuter) med pendeltåget in till T-centralen och på lite längre sikt kan du se fram emot både T-bana och tvärbana.


03
Sport och fritid

För den badsugne finns på gångavstånd Hägerstensbadet och på cykelavstånd strandbadet vid Långsjön och Långbro park med kända Långbro värdshus.


04
Kommunikation

Goda kommunikationer med pendeltåg in till Stockholm city, Nynäshamn eller Södertälje. Dessutom finns mängder av bussar i olika riktningar. Beslut har även tagits om att bygga T-bana mellan Älvsjö station och Fridhemsplan samt en snabbspårväg via Fruängen och vidare mot syd/väst.


05
Familjeliv och skolor

I närområdet finns ett flertal skolor där Långbrodalsskolan, Johan Skytteskolan och Kämpetorpsskolan är de närmaste.Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Hampus eller Emelie!

Hampus Schöllin

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Emelie Edqvist

Assisterande mäklare
Talar även engelska.
Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.