Solberga Ängsväg 5, 2 tr

Solberga Ängsväg 5, 2 tr

Slutpris

3 300 000 kr


Älvsjö centrum— Älvsjö— Stockholm

Solberga Ängsväg 5, 2 tr


Slutpris
3 300 000 kr

Älvsjö centrum— Älvsjö— Stockholm

Välkommen till denna rejäla 3:a högst upp i huset med hiss-Här får hela familjen plats

Visning 18/2 Kl 11.45-12.30, Tillfälle ges att förvärva denna mycket prisvärda bostad just nu! Möjlighet till snabb inflytning erbjuds! Denna lägenhet på hela 101,5 kvadratmeter är ett sant paradis för den som söker komfort, bekvämlighet och ett centralt läge med närhet till pendeltåg och flera butiker. Stabil och lågt belånad förening med endast 3 356 kr i skuld/kvadrat enligt senaste årsredovisningen. I avgiften ingår bredband, kabel-tv, värme , vatten och bostadsrättstillägg. Balkong i söder.


Här har du en pärla som imponerar med sin rymliga och välskötta karaktär. Högst upp i huset har du en fantastisk utsikt och en ljus och luftig atmosfär som omfamnar dig direkt du kliver in. Ytskikten är nyligen uppdaterade och strålar i nytt vitt, vilket ger dig möjligheten att sätta din personliga touch på hemmet.

Köket är stort och modernt, och det har alla nödvändiga apparater som du kan drömma om. Här kan du laga kulinariska mästerverk och bjuda in vänner och familj till trevliga middagar.
Bostaden har väldigt generös ytor och har därmed gott om svängrum.
Lägenheten har även en härlig balkong där du kan njuta av sommardagar med en kopp kaffe eller en god bok. Här kan du koppla av och andas in den friska luften med utsikt över ditt vackra område.

Området:
HSB Brf Kåpan 272 är en del av det charmiga området Solberga, som är känt för sin grönska och närhet till naturen. Men det är inte allt - läget är också perfekt när det gäller kommunikationer och bekvämligheter.

Pendeltågsstationen Älvsjö ligger bara en kort promenad bort. Härifrån har du utmärkta kommunikationer in till Stockholms city och andra delar av staden. Du har också snabb tillgång till bussar och vägar i olika riktningar, vilket gör det enkelt att ta sig runt i Stockholm.

Området kring pendeltågsstationen Älvsjö är också känt för sitt utbud av affärer, flera gym och restauranger. Du har allt du behöver inom räckhåll, från mataffärer till shopping och matställen. Det är en levande och välmående stadsdel med något för alla.

Sammanfattningsvis, denna 3:a på Solberga Ängsväg 5 är inte bara ett hem, det är en livsstil. Med sin rymliga layout, moderna kök, och närhet till allt du behöver, är detta en möjlighet du inte vill missa. Kontakta ansvarig mäklare för att boka en privatvisning.

Välkommen hem!


Boarea
101.5 kvm
Avgift
6 350 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2024-02-27

Mäklarhuset Älvsjö/Hägersten

Denna lägenhet på Solberga Ängsväg såldes av oss 2024-02-27. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Solberga Ängsväg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.