Sparreholmsvägen 10

Sparreholmsvägen 10

Slutpris

5 850 000 kr


Örby slott— Älvsjö— Stockholm

Sparreholmsvägen 10


Slutpris
5 850 000 kr

Örby slott— Älvsjö— Stockholm

Charmigt hus med underbar friköpt tomt i lugnt barnvänligt läge! Det första som möter dig i trappan vid entrén är en mysig liten veranda med plats för saftkalas eller en kopp kaffe.
Entréplanet har ett rymligt kök som renoverades 2010, badrum med dusch och vardagsrummet har ljusinsläpp från två håll. Den inglasade altanen har infravärme och skjutbara fönster som gör att sommaren förlängs med flera månader.
Det övre planet har två sovrum, ett badrum och en arbetsdel. Tvättstuga och förråd finns i källaren och fiber är indraget i huset.

På den idylliska tomten finns gott om plats för busiga barn. Äppelträd samsas med odlingar och vackra blomsterrabatter som sammantaget är en fröjd för både öga och sinne. Den trevliga uteplatsen är som gjord för grillkvällar och skratt och trädgårdsgungan passar både stora och små. Inbäddat i grönskan får huset en lantlig känsla och bara ett bilfritt stenkast ifrån finns en förskola och en gullig lekpark.

Huset har stått på sin nuvarande plats sedan början av förra sekelskiftet. Däremot har tomtgränserna flyttas vilket får konsekvenser vid en eventuell utbyggnad av huset.
Nära kommunikationer med bussar mot Älvsjö station, Liljeholmen och Gullmarsplan. Flera skolor och förskolor i närheten.

Välkommen till en charmig visning!


Boarea/biarea
78/25 kvm
Driftkostnad
38 613 kr/år
Tomtarea
1 130 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2018-10-11

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.