Stora Kvinns Väg 58

Stora Kvinns Väg 58

Slutpris

4 950 000 kr


Långbro Park— Älvsjö— Stockholm

Stora Kvinns Väg 58


Slutpris
4 950 000 kr

Långbro Park— Älvsjö— Stockholm

Högst upp i huset med en magnifik balkong i helt fritt läge ligger denna möjliga 4:a med parkutsikt

Högst upp i huset i ett av anrika Långbro Parks absolut bästa och centralaste lägen finner du denna möjliga 4:a. Från den mycket generösa balkongen blickar du ut över trädtopparna i helt fritt och insynsskyddat läge med milsvid utsikt. Här får du plats för både solhörna, grill och matplats. Eftersom lägenheten är belägen på översta planet blir takhöjden av balkongen högre än resterande av husets och upplevs därför extra behaglig.

Utöver detta bjuder lägenheten på ett ljust och luftigt vardagsrum med generösa umgängesytor via öppen planlösning mot kök och matsalsdel, det går att sätta upp en vägg här om så önskas för att få till ett extra sovrum. Genomgående parkettgolv och fina ytskikt i hela lägenheten. Påkostat och fint kök från Marbodal i trendigt ljusgrått med rejäla arbetsytor och gott om förvaring. Internet och kabel-tv ingår i avgiften! Modernt och stilrent badrum med både tvättmaskin och separat torktumlare.
Du som har bil kan njuta lyxen av att ta hissen direkt från våningsplanet ner till garaget – speciellt uppskattat på vintern. Vill man förändra storlekarna på sovrummen går detta enkelt genom att flytta på den icke bärande väggen emellan sovrummen.

Här bor du med en modern och komfortabelt standard i ett av Långbro parks absolut bästa lägen med utsikt över trädtopparna, i en av Stockholms vackraste parkmiljöer.

Långbro park anses av många som en speciell oas i Stockholm med sina vackra promenadstråk och fina grönområden belägen mellan Älvsjö och Fruängen. Här kan du även avnjuta prisbelönt mat på populära Långbro värdshus. Goda kommunikationer i form av T-bana och buss samt pendeltåg i Älvsjö centrum. Här finns även ett brett matutbud i Fruängen med diverse matbutiker och restauranger samt även gym och systembolag.

Detta är en sällsynt möjlighet att förvärva ett drömboende som sällan är till salu.

Välkommen hem!


Boarea
86 kvm
Avgift
4 923 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-09-04

Mäklarhuset Älvsjö/Hägersten

Denna lägenhet på Stora Kvinns Väg såldes av oss 2019-09-04. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Stora Kvinns Väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.