Storhagsvägen 19C

Storhagsvägen 19C

Slutpris

13 000 000 kr


Herrängen— Älvsjö— Stockholm

Storhagsvägen 19C


Slutpris
13 000 000 kr

Herrängen— Älvsjö— Stockholm

Modernt & exklusiv villa med alla tänkbara bekvämligheter

Exklusiv och modern villa uppförd i sekelskiftesstil med centralt läge i hjärtat av populära Herrängen! Letar du efter något utöver det vanliga så har du hittat helt rätt. Välkommen till ett av områdets största hus byggt 2003 på friköpt tomt med plana och barnvänliga ytor. Här får du ett inflyttningsklart hus med flera lyxiga detaljer som generösare takhöjd på hela entréplanet, högteknologiskt kök från Ballingslöv där kylen är uppkopplad till nätet och kan automatiskt beställa det som behövs och har även en stor surfplatta där du kan styra det mesta. Storslaget vardagsrum med vackert ljusinsläpp från flera stora fönsterpartier och dubbla altandörrar. Här finns en kakelugn för öka på trivseln ytterligare. Trädäckad uteplats om ca 90 kvm byggd längs med de två soligare sidorna av huset. Om du du vill undkomma solen eller regnet så finns här elektriska markiser installerade över alla fönster och även över uteplatsen. Genomgående ekparkett i hela huset med vattenburen golvvärme på båda våningarna. Mycket rymlig ovanvåning med 4 bra sovrum, ett allrum och ett stort badrum med jacuzzi, duschhörna och bastu Här finns även två balkonger varav den ena i anslutning till det största sovrummet. Gott om förvaring med inbyggda klädkammare i merparten av alla sovrum. Jordfelsbrytare och laddare installerat för elbil.
Här finns även ett isolerat garage om ca 40 kvm där hälften utgörs av ett rum med sovloft om ca 18 kvm med eget badrum. Perfekt för tonåringen eller i uthyrningssyfte. För ytterligare förvaring finns även en vind om ca 40 kvm golvyta.

Området Herrängen är den populäraste delen av Älvsjö kanske tack vare sin positionering med tryggt avstånd från motorvägar och närhet till den svalkande Långsjön. Bra kommunikationer med flera bussar och även T-bana vid Fruängen eller pendeltåg vid Älvsjö station. Långsjön (ca 500 meter bort) är på sommaren är en uppskattad badsjö och på vintern plogas här en skridskobana. Flera bra skolor i närområdet som t.ex Herrängsskolan och Johan skyttes skola samt flera förskolor.


Välkommen hem!


Boarea/biarea
211/12 kvm
Driftkostnad
44 019 kr/år
Tomtarea
987 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2021-11-25

Mäklarhuset Älvsjö/Hägersten

Denna villa på Storhagsvägen såldes av oss 2021-11-25. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Storhagsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.