Svartlösavägen 28 / Långbro / Älvsjö / Stockholm

Renovera och få det som du vill!

Slutpris
5 320 000 kr
Boarea/biarea
107,5/24,5 kvm
Driftkostnad
37 931 kr/år
Tomtarea
549 kvm
Rum
3 rum (2-4 sovrum)
Såld
2020-03-01
Bostaden är såld!

Denna villa på Svartlösavägen såldes av oss 2020-03-01. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Svartlösavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Långbro är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I Långbro, på friköpt tomt om 549 kvm erbjuder vi dig med kreativa idéer och händiga händer en funktionell småstuga att förverkliga drömmen om ett framtida villaboende. Souterrängvilla med möjlighet till upp till 4 sovrum, trivsamma sällskapsytor samt altan i söder - så ser grundförutsättningarna ut. Huset, som är i behov av viss renovering och uppfräschning, ligger ett stenkast ifrån områdets kulinariska pärla, restaurang Aloë på Svartlösavägen. Idag består huset av en ovanvåning med vardagsrum, kök, två sovrum samt en separat wc. I souterrängplanet finns möjlighet att inreda ytterligare två sovrum. Läget är centralt nära E4:an, Fruängens centrum och Älvsjö station och bussen stannar i stort sett utanför dörren. Den lätt sluttande tomten ligger trivsamt mot solen i söder och väster.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.