Sylvestergatan 8 D / Liseberg / Älvsjö / STOCKHOLM

Det ultimata radhuset med soldränkta uteplatser och en imponerande takhöjd!

Slutpris
6 700 000 kr
Boarea
128 kvm
Avgift
6 195 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2017-09-07
Bostaden är såld!

Denna radhus på Sylvestergatan såldes av oss 2017-09-07. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Sylvestergatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Liseberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Modernt och exklusivt radhus med sol praktiskt taget från morgon till kväll! Med en takhöjd i vardagsrum och kök som sträcker sig till ca 5 meter med panoramafönster ut mot trädgården får du ett imponerande ljusinsläpp utöver det vanliga. Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum samt ett mysigt, inglasat uterum för trevliga middagar stora delar av året. Även det övre planet har en generös takhöjd vilket ger en extra luftig och ljus känsla. Genomgående fint oljat ekgolv med vattenburen golvvärme på hela undervåningen. Två moderna badrum av hög standard, det ena även med tvättstuga. Påkostat kök med alla vitvaror i borstat stål. Mycket god förvaring genom flertalet garderober och klädkammare i hela huset. Trädgården på framsidan är riktad i sydvästlig riktning för de bästa soltimmarna och uteplatsen på baksidan får du även in morgon-och förmiddagssolen för härligt soliga frukostar.

Närhet till skolor, förskola, service och kommunikationer.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration