Vagnvägen 6

Vagnvägen 6

Slutpris

9 300 000 kr


Älvsjö - Långbro— Älvsjö— Stockholm

Vagnvägen 6


Slutpris
9 300 000 kr

Älvsjö - Långbro— Älvsjö— Stockholm

Helrenoverat villaliv för finsmakaren!

Nu erbjuds du möjligheten att bo i en - på riktigt - helrenoverad villa på lugna gatan och i trivsamma, barnvänliga omgivningar. Här finner du upp till 4 sovrum, vardagsrum, allrum och ett stort familjekök i öppen planlösning med vardagsrummet. Dessutom finns två superfräscha och påkostade badrum. Utöver de fräscha ytskikten har även en genomgripande renovering utförts där huset försetts med en helt ny dränering och fuktisolering, hela souterrängplanet har grävts ut, fuktisolerats och golvet har försetts med underliggande, vattenburen golvvärme. Samtliga vatten- och avloppsrör har bytts ut liksom all el i hela huset. Yttertaket är bytt och i samband med detta har även samtliga stuprör och hängrännor bytts ut. Fasaden har kompletterats och målats om samtidigt som gamla fönster bytts ut och övriga målats om. En stor trädäckad altan/uteplats har anlagts där man alltid finner en solig plats, oavsett om det är tidig morgon eller sen kväll. På tomten finns plana lekytor för barnen samt uppställningsplats för två bilar med laddare. M.a.o. så är det bara att flytta rakt in och börja njuta – förutsättningarna är de allra bästa för ett bekymmersfritt boende under lång tid. Lev och njut med känslan av ett, i stort sett nytt boende och ägna dig åt alla de där roligare sakerna du verkligen vill göra. Bli inte förvånad om du faller pladask för huset på Vagnvägen 6. Välkommen på visning!


Boarea/biarea
88/63 kvm
Driftkostnad
43 188 kr/år
Tomtarea
510 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-07-03

Mäklarhuset Liljeholmen

Denna villa på Vagnvägen såldes av oss 2023-07-03. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Vagnvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.