Stenbacknäsvägen 20

Stenbacknäsvägen 20

Slutpris

10 500 000 kr


Arholma— Norrtälje

Stenbacknäsvägen 20


Slutpris
10 500 000 kr

Arholma— Norrtälje

Magisk sommardröm på Arholma!

Välkommen till ett av Arholmas absolut bästa lägen i Österhamnen!

Här erbjuds ett sommarparadis med en sjötomt i västerläge med fantastisk utsikt över kobbar och skär. Solen skiner på dig från morgon till solnedgång och du blir närmast bländad över hur vacker omgivningen är samt en magisk kvällssol att avnjuta på altandäcket.
Du har din egen strandlinje för bad och lek samt bad från brygga vid sidan av båthuset.
Fastigheten erbjuder kvalitetsbyggd Grisslehamnsstuga som huvudbyggnad om 164kvm och har en golvyta på 192kvm med 7 rum och kök, större gäststuga, en friggebod omgjord till gäststuga och ett båthus med gästrum, förråd och båtplats.
Totalytan på huvudhus, gäststuga och friggebod är på 230kvm.
Tomten är svagt sluttande mot vattnet i västerläge och ner till sandstranden. Du har också segelbåtsdjup utanför bryggplatsen.

Huvudbyggnaden är välplanerad och har året runt vatten och WC. Stort vardagsrum med öppen spis, stora fönsterpartier mot vattnet, kök med matplats i öppen planlösning med vardagsrummet. Tre av sovrummen är på entrèplan, Ett badrum med vattentoalett, dusch och kommod med underskåp.
Tar du trappan till övervåningen så har du ytterligare två sovrum med utsikt mot vattnet. Allrummet är rymligt och har plats för soffgrupp som kan användas som TV-rum. Hela övervåningen har ett härligt ljusinsläpp där du inte kommer undan utsikten mot havet. På detta plan finns ytterligare ett badrum med dusch, wc, tvättmaskin och en arbetsbänk inkl. diskho.

Gästhuset som byggdes -96 om ca 45kvm med indraget vatten rymmer en besökande familj eller hela släkten. Huset har vardagsrum och kök med matplats i öppen planlösning med havsutsikt, sovrum med plats för dubbelsäng och ett sovloft på 15kvm som rymmer flertalet sängar eller madrasser. Med egen ingång har du ett badrum med kakel/klinker, bastu, dusch och separett.
Otroligt bra planerad där man verkligen utnyttjar den härliga takhöjden och du har ditt eget altandäck för morgonkaffet.

Ytterligare bäddar har vi i friggeboden på ca 10kvm och båthuset har en del som kan brukas som gäststuga och en del förrådsutrymme samt båtplats under tak.

Arholma ö andas historia och ön är glest bebyggd med flertalet ängar och mycket skogsmark. Du reser ut till Arholma med passbåt från Simpnäs ca 10 min, alternativt med egen båt. På ön finns livsmedelsbutik med systemutlämning samt bensin och post. Den klassiska dansbanan har en mycket bra restaurang. Flertalet vandrarhem finns och vid midsommar arrangeras ett traditionellt midsommarfirande på ön.

Varmt välkomna på visning!


Boarea/biarea
164/20 kvm
Tomtarea
1 800 kvm
Totalareal
3 023 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2020-05-11

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Stenbacknäsvägen såldes av oss 2020-05-11. Se alla våra försäljningar i Arholma samt även på Stenbacknäsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.