Jessica Winter, ansvarig mäklare i Hammarbyhöjden
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Jessica Winter

Ansvarig mäklare

Förberedd försäljning

Årsta—

Stockholm
Årsta— Stockholm


Förberedd försäljning

Årsta— Stockholm

Invid grönskande Årsta skogen!


Referensnummer
559 789
Boarea
31 kvm
Rum
1,5 rum

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Kontakta Jessica för mer information kring Anmäl intresse.

Jessica Winter

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.Området

Årsta

Årsta är en populär närförort i södra Stockholm, området växte fram under 1940-50 talet och präglas till stor del av funkisarkitektur och ett mysigt torg i kärnan av Årsta.
Årsta har mycket goda kommunikationer med närhet till buss, tunnelbana, pendeltåg och tvärbanan. Årsta ligger som första närförort till Södermalm och har det populära naturreservatet Årstaskogen och Årstaviken som rekreationsområde.


01
Fördelar med området
Gym Caféer Hippt Lokal spårtrafik Parker/Grönområden Rikt kulturliv Sport och friluftsliv Motionsspår Restauranger Utegym Teater Bussar Barnvänligt

02
Affärer och restauranger

Kring Årsta torg och Årstavägen finns gott om service såsom ICA, apotek, frisör, bibliotek, blomsteraffär samt konditori. Det finns även ett flertal restauranger bl a populära "Två små svin", sushi, grekiskt och en välkänd kebabrestaurang, Palmyra. Numera finns det även en nyöppnad creperia som blivit mycket omtyckt på kort tid samt det populära bageriet Josephine Baker, känd från dessertmästarna. Vid Årsta torg finns även 2 gym.


03
Naturen och fritid

Via underbara naturreservatet Årstaskogen når man Årstaviken, här finns fina joggingspår, promenadstråk och badbryggor samt ett utegym vid vattnet.


04
Kommunikation

Årsta har ett flertal valmöjligheter med bl a tvärbanan som stannar på fyra hållplatser i området, pendeltåg vid Årstaberg, lokalbussarna 160, 168 och 164 som trafikerar området och går via eller till Gullmarsplan samt Årstaberg. Buss går bland annat till Gullmarsplan och härifrån finns anslutande tunnelbana med grön linje: 17,18,19 samt ett stort antal busslinjer. Härifrån är restiden ca 7 min till T-centralen och tågen går mycket frekvent då samtliga grenar passerar stationen. Vill man även ta sig till Sickla så går även det snabbt. Södra länken med närliggande påfart gör det enkelt att med bil ta sig ut på de stora trafiklederna. Via cykelbron över Årstaviken når man Södermalm på ca 5-10 minuter. Tvärbanan går nu mellan Sickla station och Solna station med anslutning till Bromma flygplats via Alviks Strands tvärbanestation, därmed också enkelt att ta sig till Bromma Blocks med Tvärbana


05
Skolor och barnomsorg

I Årsta finns 12 kommunala förskolor, en fritidsgård samt Årstaskolan (årskurs F-9) och Skanskvarnsskolan (årskurs F-6). Bland annat så finns det på Hummelvägen 10 Stockholms första energisnåla förskola och vid Årstaberg invigs nu i år en ny stor grundskola.


Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Jessica!

Jessica Winter

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.
Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.