Borensvägen 26

Borensvägen 26

Slutpris

2 720 000 kr


Årsta— Stockholm

Borensvägen 26


Slutpris
2 720 000 kr

Årsta— Stockholm

Ekonomiskt välskött brf. Balkong i ogenerat söderläge. Nyrenoverat badrum i spainspirerad atmosfär.

Välkommen till ditt framtida hem – en oas av komfort och stil i hjärtat av Årsta! Denna fantastiska bostad har allt du kan önska dig och mer, och vi är glada att kunna erbjuda dig en exklusiv titt in i detta pärla till hem.
Slå dig ner och njut av solen på din ogenerade balkong som vänder mot söder. Här kan du avnjuta ditt morgonkaffe eller koppla av med en bok under strålande solsken. En perfekt plats att odla blommor eller skapa din egen lilla gröna oas.
Spa-inspirerat, och modernt badrum där varje detalj är noga utvald. Här kan du varva ned och skämma bort dig själv efter en lång dag. Den stilrena designen och högkvalitativa material skapar en känsla av lyx och avkoppling.
Köket är hjärtat av hemmet, och detta kök är inget undantag. Med bra planerad ytor, ljus och förvaring är matkonstnären i sitt essä. Skapa smakrika måltider till familj och vänner.
Ett rymligt vardagsrum väntar på att bli din favoritplats för avkoppling och umgänge. Öppen balkongdörr låter vinden svalka och en enkel bil bryter tystnaden. Här finns gott om plats för en soffa, mediabänk och matplats.
Sovrum för avkoppling och lugn. Plats för bred säng. Platsbyggd garderob. Fönster mot ståtliga tallar och skogsglänta. Låt denna plats vara din fristad där du vaknar utvilad varje morgon.
Trots det lugna läget har du Årstas levande centrum inom några stegs avstånd. Bli stammis på charmiga kaféer, restauranger och butiker.

Söder om Årstaviken började det moderna Årsta att byggas i mitten av 1940-talet och 1953 invigdes Årsta Centrum. Området karaktäriseras av den för tiden så typiska funktionalismen med en blandning av smalhus och punkthus kring stadsdelscentrumet vid Årsta torg. Stor vikt lades vid att skapa trivsel och goda förutsättningar för en lokal gemenskap mellan grannar i en naturnära omgivning. Stor hänsyn togs till att ljusinsläppet i lägenheterna skulle vara gott och under byggnationen sparades stora grönområden. Dessa är i stor utsträckning bevarade och fortsätter att prägla boendemiljön i Årsta. Årsta torg är idag K-märkt och rymmer mängder mindre butiker, restauranger, bibliotek, biograf, apotek samt det tidstypiska "Folkets hus", två gym och en del intressanta butiker. Området har bra kommunikationer med bussar, tvärbana och pendeltåg. Fina strövområden erbjuds utmed Årstaviken stränder samt på Årstafältet där det även finns kolonilotter, golf, en anlagd damm samt rugbyplan.

Buss till Gullmarsplan där gröna linjens tre T-baner passerar. Tvärbanan en kort promenad bort som trafikerar Hammarby Sjöstad-Liljeholmen-Sundbyberg-Solna. I Årstaberg finns pendeltåg som tar dig norr eller söder ut.


Boarea
42 kvm
Avgift
3 100 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-01-17

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna lägenhet på Borensvägen såldes av oss 2024-01-17. Se alla våra försäljningar i Årsta samt även på Borensvägen.

Boka värdering

Erik Åkerberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.