Ätravägen 22A

Ätravägen 22A

Slutpris

1 895 000 kr


Bagarmossen— Stockholm

Ätravägen 22A


Slutpris
1 895 000 kr

Bagarmossen— Stockholm

Perfekt planerad etta högst upp i huset med rymliga sällskapsutrymmen och hög standard!

Bostaden har ett utomordentligt läge i det lugna och eftertraktade Bagarmossen. Denna rymliga och trivsamma 1:a finns belägen på flerbostadshusets tredje våning med hiss till förfogande. I lägenheten kan den boende behaga sig med ett genomgående ljusinsläpp från två väderstreck utmed expanderade fönsterpartier. I anslutning till hallen ligger den tilltalande balkongen på loftgången som omfamnas av en behaglig och inbjudande känsla, inte minst när solens strålar träder in. Lägenheten som är nyproducerad från 2017 erbjuder ett snyggt helkaklat badrum med takdusch, wc, tvättmaskin och kommod med överskåp. Luftighetskänslan följer med in i det fullutrustade köket med smart planerad köksö. Allrummet erbjuder flera tänkbara möbleringsalternativ och möjligheten att gränsa av rummet med t.ex. snyggt glasparti eller draperi.

Här bor du i en trygg och stabil förening som äger marken med praktiska och trivsamma utrymmen så som den gemensamma innergården med ny grillplats från iår. Samt där det är långt kvar till de större renoveringarna då huset är nyproducerat från 2017.

Lugnt belägen på återvändsgata med gångavstånd till både Bagarmossen och Kärrtorps Centrum. Ett stenkast från lägenheten finner du även de vidsträckta skogarnas stillhet, nackareservatet. Nackareservatet är det mest välbesökta friluftsområdet i Sverige där man kan utöva en mängd friluftsverksamheter intill den höga biologiska mångfalden.

Om ni mot förmodan inte har möjlighet att besöka någon av de planerade visningarna kontakta Shawn George på 070 978 50 00 för att boka in en privatvisning som passar er bättre i tid.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
32 kvm
Avgift
2 450 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2022-09-06

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.