Voxnegränd 15 / Bagarmossen / STOCKHOLM

Unik 5:a högst upp i populära Bagarmossen!

Boarea
97 kvm
Avgift
5 851 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Kommande försäljning

Försäljning av denna bostad är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Anmäl intresse

Unikt tillfälle att förvärva en attraktiv 5:a högst upp i fastigheten i populära Bagarmossen! Bostaden är fördelad på 97 ljusa och luftiga kvm med rymligt kök och separat matdel som ligger i en social öppen planlösning mot vardagsrummet.

Här bor du på attraktiv adress i populära och naturnära Bagarmossen. Utanför dörren har du föreningens trevliga innergård med grillmöjligheter och lekplatser. I området finns många skolor och förskolor. En perfekt kombination med närhet till Nackareservatets vackra natur och endast en kort promenad till Bagarmossens centrum med affärer och t-bana.

Varmt välkomna på visning av denna pärla på Voxnegränd 15!

Sponsrade länkar
Bilder
Visa alla 23 bilder
Inspiration
Planritning
Lägg till Kommentarer från vänner och ägare

De speciella och mest uppskattade tillfällena genom åren var när hela familjen var samlad förr vid öppna spisen ,jularna, påskarna och kalla vinterhelger.

Anders Ek
Lägg till Vad vi gillar med Voxnegränd 15

Rejäla och trevliga grannar i hela i hela föreningen.

 • 1

Lugnt och barnvänligt.

 • 1

Gavellägenhet med fönster i öst, syd och väst. Öppen spis.

 • 1
Fakta
Rumsbeskrivning
 • Beskrivning av samtliga rum
  Hall,
  Välkomnande entré med gott om plats för avhängning och förvaring via integrerade garderober i tidstypiskt utförande. Vidare från hallen nås lägenhetens samtliga rum.

  Kök,
  Rymligt, praktiskt och välplanerat kök med gott om arbetsytor och förvaring bakom vita skåpluckor. Arbetsyta via såväl bänkskiva som rostfritt. Ovanför arbetsytorna sitter vitt kakel som stänkskydd. Utrustningen består av spis, spisfläkt, kyl- och frys. Vitmålade väggar och praktiskt linoleumgolv. Enklare matplats invid fönsterparti.

  Matrum,
  I direkt anslutning till köket nås det underbara matrummet, som skänker lägenheten en hemtrevlig känsla. Här ryms matplats för hela familjen med släkt och vänner för livets alla tillställningar. Ljusinsläpp via fönsterparti. Golvet utgörs av vacker holländsk parkett och väggarna är tapetserade.

  Vardagsrum,
  Stort och luftigt vardagsrum med en social öppen planlösning mot matrummet. Vardagsrummet blir naturligt lägenhetens hjärta. Här finns plats för soffhörna och ytterligare möblering, och den vackra eldstaden i tidstypiskt utförande skänker rummet karaktär. Tapetserade väggar och holländsk parkett på golv. Här erbjuds utgång till balkong i söderläge mot föreningens lugna innergård.

  Sovrum 1,
  Från matrummet nås sovrummet som idag är disponerat som master bedroom. Här ryms större säng och övrigt möblemang. Väggarna är målade i en mörkblå nyans, linoleum på golv. Fönsterparti i lugnt läge med utsikt över takåsarna.

  Sovrum 2,
  Via en mindre korridor nås sovrummet som idag disponeras som arbetsplats. Här finns gott om förvaring genom integrerade garderober högt som lågt. Ljus tapet på väggarna och linoleumgolv. Ljusinsläpp via fönsterparti. Från den mindre korridoren nås badrummet.

  Badrum,
  Praktiskt badrum med badkar, handfat och WC. Förvaring bakom spegelskåp ovanför handfatet. Helkaklade väggar och våtrumsmatta. Ljusinsläpp via frostat vädringsfönster.

  Sovrum 3,
  I anslutning till entrén ligger det mindre av sovrummen som idag disponeras som gästrum genom enkelsäng och skrivbord. Ljusinsläpp via fönsterparti mot föreningens innergård. Tapetserade väggar.

  Sovrum 4,
  Från entrén nås sovrummet som idag används som sällskapsdel. Här finns plats för dubbelsäng och övrig möblering. Ljusinsläpp via fönsterparti. Ljust tapetserade väggar.

  WC,
  I anslutning till entrén finns en enklare WC, utrustat med handfat, badrumsskåp och WC-stol. Kakel ovanför handfatet. Väggarna är ljust färgsatta och på golvet ligger en våtrumsmatta.
Fakta
Beskrivning
 • Boarea
  97 kvm (Boareauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen)
 • Rum
  5 rum (4 sovrum)
 • Våning
  3 av 3
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  1954
Bilplats/Övriga byggnader
 • Beskrivning, parkering
  I föreningen finns 13 garageplatser för bilar, ett MC-garage samt 10 stycken parkeringsplatser med elstolpe. För ansökan om garageplats eller parkeringsplats
finns kölista. Kontakta Riksbyggen på telefon 021-408500 om du vill ställa dig i kö.
Övrigt
 • Bagarmossen, naturskönt läge och granne med Nackareservatet i södra Stockholm. Här är en stadsdel som verkligen har naturen precis inpå men ändå innerstaden på lättillgängligt avstånd.

  Kommunikationerna är mycket goda, Nynäsvägen ligger på nära avstånd för den bilburne och tunnelbanan trafikerar området in till city. I Bagarmossen samsas härlig funkisarkitektur med unika radhus, villabebyggelse och nybyggnation.

  I anslutning till tunnelbanan ligger Bagarmossens centrum. Här finns all service man kan behöva. Ett flertal matbutiker bl.a. Konsum och ICA, blomsterbutik, apotek, spelbutik, bibliotek och frisör. Det finns även flera restauranger i området, thai-takeaway, sushi, pizzeria och caféer.
Ekonomi
 • Avgift
  5 851 kr/mån
 • Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
  100/100 Mbit bredband från Bredbandsbolaget.
  Tv via Comhem.
 • Försäkring
  100 kr/mån
 • Hushållsström
  175 kr/mån
 • Bostadsrättstillägg
  75 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  350 kr/mån
 • Antal personer i hushållet
  1
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Föreningen
 • Benämning
  Brf Voxnan.
 • Allmänt
  Brf Voxnan ligger i Bagarmossen, Stockholm, på en trivsam och lugn återvändsgata. Runt knuten finns det natursköna Nackareservatet och det är nära till t-banan och Bagarmossen centrum.

  I april 2002 köpte de boende fastigheten och ombildning från hyresrätt till bostadsrätt skedde. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och består av sex byggnader med 172 lägenheter, av dessa är 8 st hyreslägenheter som kan ses som en framtida tillgång, s k dolt kapital och 9 lokaler. Fastighetens adress är Voxnegränd 1, 7-24, 2-14 och 18-26. Marken innehas med tomträtt genom ett tomträttsavtal med Stockholms kommun.

  Läs mer om föreningen på www.voxnan.se
 • Gjorda renoveringar
  2016-2017 - Fasad- och fönsterrenovering
  2015-2016 - Fasadrenovering uppstart, dränering, tilläggsisolering
  2014 - Stamspolning
  2013 - Renovering av trivsellokal
  2012 - Renovering av balkongerna
  2003 - Fiberbredband installerades till varje lägenhet
  1993/94 - Byte av tak, helrenovering av samtliga badrum och kök, byte av avloppsstammar och el-stigar
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Till varje lägenhet finns två källarförråd och i fastigheten finns cykelförråd.

  Tvättstugan är belägen på Voxnegränd 7-9 (husets baksida), och omfattar 4 maskingrupper, varav varje grupp innehåller två Miele tvättmaskiner för max 6 kg tvätt, en torktumlare och ett torkskåp. Dessutom finns två manglar och en grovtvättgrupp.

  Det finns även en miljöstation som ligger mitt i backen precis bakom höghuset (Voxnegränd 1).

  Brf Voxnan har även några gemensamhetslokaler som boende kan nyttja. Det finns ett övernattningsrum som de boende i föreningen kan hyra för 200kr/dygn. Det finns även en trivsellokal samt ett bytesrum.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Sponsrade länkar
Dokument & Länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration
Följ oss i sociala medier