Segelbåtsvägen 14

Segelbåtsvägen 14

Slutpris

6 350 000 kr


Kungsholmen/Stora Essingen— Stockholm

Segelbåtsvägen 14


Slutpris
6 350 000 kr

Kungsholmen/Stora Essingen— Stockholm

Välplanerad trea med frontläge mot vattnet!

Stig in i denna trevliga lägenhet med en oslagbar placering precis vid vattnet.

- Frontläge mot vattnet
- Inglasad balkong
- 50+ boende
- Nyrenoverat kök
- Utmärkta kommunikationer utanför porten

Med sitt frontläge och en storslagen utsikt över båtlivet från varje fönster blir varje dag här en upplevelse. Det rymliga vardagsrummet är hjärtat av hemmet och imponerar med sin generösa storlek och ljusflöde. Här finns gott om plats för både vardagligt umgänge och arbete, med möjlighet att inreda en bekväm arbetsplats med utsikt över det böljande vattnet. De stora panoramafönstren skapar en inbjudande atmosfär och ger rummet en känsla av rymd och öppenhet samtidigt som de ramar in den fantastiska utsikten. Från vardagsrummet har du även direkt utgång till den inglasade balkongen, där du kan njuta av soliga stunder och frisk luft samtidigt som du beundrar det vackra sjölivet som passerar förbi.

Med en elegant svart stenskiva som centrum i det annars ljusa köket blir det inte bara en plats för matlagning utan också ett stilfullt inslag i hemmet. Här finns gott om utrymme, vilket gör det till en perfekt plats för både vardagsmåltider och festliga tillfällen.

De två sovrummen har plats för både skrivbord och garderober samt erbjuder en bekväm och funktionell atmosfär. Dessutom kan du vakna upp varje morgon till en magnifik vy över vattnet som glittrar utanför dina fönster, vilket ger en fridfull och inspirerande start på dagen. Den generösa hallen välkomnar dig med massor av förvaringsmöjligheter för dina vardagliga behov. För den som älskar att organisera och ha ordning och reda finns även en praktisk klädkammare i lägenheten, samt ett externt förråd för extra utrymme.

Här bor ni i en stor föreningen med god och stabil ekonomi. Brf Essingefjärden nr 1 är en äkta bostadsrättsförening med tre flerbostadshus som byggdes 1997. Detta hus av de tre är ett 50+ boende, vilket betyder att en av förvärvarna måste ha fyllt 50 år. Detta bidrar till att huset är välskött och lugnt. Tvättstugan i huset är endast avsedd för de som bor på Segelbåtsvägen 14. Det finns även en föreningslokal att hyra vid namn Kajutan, för övernattande gäster och/eller fester upp till 30 personer. Mellan husen finns en fantastisk trädgård, som kallas den Japanska trädgården som går att boka för fester eller större middagar. Föreningen består av 69 bostadsrätter om totalt 6.309 kvm samt en lokal med hyresrätt om 387kvm. Fastigheten är upplåten genom tomträtt. Juridisk person godkänns inte som köpare. Delat ägande godkänns. Den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC.

På Stora Essingen bor man med skärgårdskänsla mitt i stan med klippor, badplatser och småbåtshamn. 5 minuter från lägenheten går M/S Hamnskär som under vardagarna på sommarhalvåret trafikerar Riddarholmen till Solna strand med stopp vid bryggorna på Lilla essingen, Stora Essingen, Alviks strand och Hornsbergs strand. På ön finns en hel del matställen, caféer samt mataffär och allmän service. Här finns även bra kommunikationer med 1:ans buss samt tvärbanan. Vackra promenadstråk längs vattnet. Utsikten från ön är slående och sträcker sig åt alla håll över Stockholm.


Boarea
78 kvm
Avgift
5 792 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
1 av 7 (Hiss finns)
Såld
2024-05-16

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Segelbåtsvägen såldes av oss 2024-05-16. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Segelbåtsvägen.

Boka värdering

Emelie Jakobsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.