Almnäsvägen 26

Almnäsvägen 26

Slutpris

6 965 000 kr


Bandhagen— Stockholm

Almnäsvägen 26


Slutpris
6 965 000 kr

Bandhagen— Stockholm

Gavelradhus med populär planlösning och stor tomt soligt i s/v-läge!

För många är barnens trivsel det viktigaste när man köper hus. I ett område som detta finns alla möjligheter för en lycklig uppväxt - skogen att leka i, plats för bollspel och studsmatta på tomten och förskolor i närområdet. Att man som vuxen kunna njuta av lugnet och fågelkvittret samtidigt som man har nära till kommunikationer och matbutik samt eget garage där man kan parkera bilen brukar vara uppskattat.

Huset är i väldigt fint skick med nytt kök och badrum samt bästa möjliga värmesystem med bergvärme, solpaneler och luftvärmepump som ger värme på vintern och kyla på sommaren - otroligt energieffektivt. På vintern kan man även komplettera med en brasa i kaminen vilket ger extra värme men även mysig känsla.

Här har arkitekten hittat den perfekta planlösningen i form av tre sovrum och duschrum på övre plan, kök med matplats och vardagsrum med öppen spis och utgång till trädgård i entréplan samt källare med förråd, stort badrum och inrett rum. Här finns plats för alla i familjen! Huset är en klassiker som byggts på många platser i söderort, bl.a Gubbängen och Bagarmossen.

Uteplatsen som ligger i anslutning till vardagsrummet har bästa möjliga läge - syd/väst - vilket innebär sol från förmiddag tills den går ner bakom trädtopparna. Underbart för soldyrkaren men även för den som vill plantera sina egna tomater t.ex. Den friköpta tomten är den största av radhustomterna, hela 623 kvm vilket är större än många villatomter.

Almnäsvägen är en lugn liten gata där man vågar släppa ut barnen att leka. Bakom huset finns ett litet skogsparti som ger lekplats åt barnen och en lugn trädgård där man kan slappna av efter arbetsdagen.

Inom gångavstånd finns två förskolor, två skolor samt Bandängens 4H gård med kaniner, getter och välutrustad lekplats.

Förutom större trafikleder som Örbyleden, Huddingevägen och Nynäsvägen inom kort avstånd har man ca 850 m till tunnelbanan vilket motsvarar ca 10 minuters promenad. Med tunnelbanan tar det ca 17 minuter till centrum.


Boarea/biarea
92/44 kvm
Driftkostnad
41 260 kr/år
Tomtarea
623 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2023-08-25

Mäklarhuset Enskede

Denna radhus på Almnäsvägen såldes av oss 2023-08-25. Se alla våra försäljningar i Bandhagen samt även på Almnäsvägen.

Boka värdering

Tommy Sundvall

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.