Klockhammarsgränd 4

Klockhammarsgränd 4

Slutpris

1 750 000 kr


Hagsätra— Bandhagen— Stockholm

Klockhammarsgränd 4


Slutpris
1 750 000 kr

Hagsätra— Bandhagen— Stockholm

Perfekt planerad "mini-2:a" - Hiss, modernt & t-banenära!

Accepterat pris - Först till kvarn!

Välkommen att komma och titta på denna välplanerade 2:a med öppen planlösning för socialt umgänge, helkaklat badrum & stor balkong. Förening med en trevlig gård med både grill & lekplats. Lägenheten har genomgående ekparkett och väggar målade i en ljus och harmonisk ton. Bostaden har öppen planlösning mellan vardagsrum och kök med matplats vilket skapar en stor rymd och en socialt främjande känsla i lägenheten. Köket är modernt och har såväl fullgod maskinell utrustning samt gott om förvaring och arbetsytor. Rymlig balkong med plats för matgrupp för 4 personer . Separat sovrum med praktisk garderobsvägg, plats för större säng och stort fönsterparti utan insyn. Badrummet är helkaklat i vitt och grått och är utrustat med bl.a. härlig golvvärme, duschhörna och tvättmaskin. Välskött Brf där både bredband och TV ingår i avgiften. Huset är relativt nybyggt (2007) och därför finns inga större renoveringsbehov. Föreningen har aldrig höjt avgifterna och har heller aldrig gjort något minusresultat hittills. P-platser finns att hyra i föreningen. Förråd ingår i avgiften och ligger på entréplan.

Klockhammarsgränd ligger mycket trevligt beläget i Hagsätra med närhet till t-bana och centrum. Samtidigt tar "tricken" - t-banan - aldrig mer än 25 minuter till innerstan. Intill ligger Hagsätra IP och längre fram kommer man på några minuters promenad till bl a Älvsjöbadet. För mer info om föreningen och huset; www.brfklockhammaren.se

Välkommen till denna mini-2:a - en härlig lägenhet i coola och lugna Hagsätra!


Boarea
37.5 kvm
Avgift
3 050 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2022-11-09

Mäklarhuset Saltsjö-Boo

Denna lägenhet på Klockhammarsgränd såldes av oss 2022-11-09. Se alla våra försäljningar i Bandhagen samt även på Klockhammarsgränd.

Boka värdering

Fredrik Notini

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.